100% Inspiratie Show - Tickets tour 2019!

100% Inspiratie Show - EXTRA tour in 2019

Ticketsales start 25 januari 10.00 uur

Bestel tickets over...

25-01-2019

10:00 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

OF... meld je aan voor de early-bird lijst!

Je ontvangt een unieke link en kunt vóór de officiële verkoop al tickets bestellen.

Your information is safe with us

LET OP! Veel mensen in 2018 waren te laat.

Alle shows in 2018 waren volledig uitverkocht. De meest shows al maanden van tevoren.


11-03-2018 - Polanentheater - Amsterdam [UITVERKOCHT]

21-03-2018 - Calypso Theater - Wijk bij Duurstede [UITVERKOCHT]

06-07-2018 - De Balie - Amsterdam [UITVERKOCHT]

09.11.2018 - Theater aan de Slinger - Houten [UITVERKOCHT]

21.11.2018 - USVA - Groningen [UITVERKOCHT]

29.11.2018 - Theater 't Kapelletje - Rotterdam [UITVERKOCHT]

12.12.2018 - Schouwburg de Meerse - Hoofddorp [UITVERKOCHT]

16.12.2018 - Pand P - Eindhoven [UITVERKOCHT]

Bezoekers over de 100% Inspiratie Show:

Arjen Banach

"De 100% Inspiratie Show is een vorm van inspiratie en entertainment die we in Nederland nog niet kennen en na het zien van de show wat mij betreft totaal onterecht. Het is een energie-boost en wake-up call ineen, vol met inspirerende eye-openers over hoe je nog gelukkiger en succesvol kan leven en met een bak energie om vanaf morgen gelijk aan de slag te gaan."

Carla Maliepaard-van Nielen

"Vrolijke, afwisselende show. Thijs weet het publiek te boeien en op een humoristische wijze met serieuze achterliggende gedachten tot de kern te komen."

Rogier Schulmeister

"Ken je dat? Soms ben je toe aan een inspirerende avond om de sleur te doorbreken. De 100% Inspiratie Show zit vol met nuttige levenslessen verpakt met muziek en theater. Ik heb genoten en dit is weer eens heel wat anders waardoor ik het iedereen kan aanbevelen."

Richard de Leth

"Thijs heeft het vermogen om met humor, kwetsbaarheid en ervaring je aan het denken te zetten, maar vooral om je met je eigen kracht te confronteren. Aanrader!"

Tibor Olgers

"Thijs laat je lachen terwijl je leert over het leven. Hij maakt persoonlijke groei praktisch en toepasbaar. En hij heeft een fantastische kaaklijn."

Williene Gerritsen

"Na de 100% Inspiratie Show leek het in één keer dé perfecte dag om mijn dromen achterna te gaan!"

Matthieu de Korte

"Ik vond de 100% Inspiratie Show super, euh, INTENS. Ik vind het tof dat Thijs zo'n interactie met het publiek heeft ingebouwd."

Frank van der Veer

"Toffe show met echt een mooie afsluiter met de persoonlijke verhalen van Thijs en de personen die hij heeft geïnterviewd. Mooi om erbij te mogen zijn en het zit super in elkaar qua afwisseling van muziek en inspiratie."

Hidde de Vries

"Dit is echt zo'n show die je vaker wil zien! Wat 'n energie!"

Anneke Loonstra

"De 100% Inspiratie Show is een verrassende en unieke show met veel afwisseling, humor en een perfecte interactie met het publiek. In zijn show weet hij mensen mee te nemen in zijn belevingswereld en hen tot actie aan te zetten. Hoed af voor deze prestatie. Nog weken na de show werd er over gesproken."

Alexander van Dijl

"Na de 100% Inspiratie Show heb ik de vrouw van mijn dromen ontmoet! Schattig, lief, een beest... nou ja, mijn droomvrouw!"

Peter Mooij

"Een super waardevolle show, ook door alle inzichten die hij deelt uit zijn podcast. Een mooie mix tussen energie, persoonlijke fuck-ups en verhalen, drum en muziekstukken. Thijs zijn energie en enthousiasme werkt aanstekelijk, waardoor de show voorbij vliegt en je leert er ook nog wat van. Ideaal!"

Bart van den Belt

"Thijs is een geboren performer. Met een bak energie en een flinke dosis humor zet hij een retegave show neer."

Bart Boonstra

"Deze show voelt als een dosis vitamines voor de geest. Positieve vibes afgewisseld met rake inzichten en spierpijn in het gezicht van het lachen. Als je niet houdt van smeuïge anekdotes van een man die vertelt over geluk, is deze show niet voor jou. Ik heb er in ieder geval super veel aan gehad."

Jennifer Delano

"De 100% Inspiratie Show is snel, flitsend, scherp, grappig, muzikaal en tja wat eigenlijk niet. Gewoon over je heen laten komen."

Dennis Niemel

"De 100% Inspiratie Show brengt je precies wat de titel beloofd! Super veel inspiratie met verhalen van Thijs z'n eigen pad op weg naar geluk, liefde en wijsheid. Naast keihard lachen word je ook keihard op de weg naar succes gezet!"

"Thijs heeft het vermogen om met humor, kwetsbaarheid en ervaring je aan het denken te zetten, maar vooral om je met je eigen kracht te confronteren. Aanrader!"

Drs. Richard de Leth

Ik wil er bij zijn in 2019!

Stuur me een unieke link zodat ik toegang heb tot de voorverkoop.

Your information is safe with us