100% Inspiratie Show

Ontdek geluk & succes tijdens een heerlijk avondje uit.

Video Aspect Ratio: 16:9

100% Inspiratie Show

Ontdek geluk & succes tijdens een heerlijk avondje uit.

2.500+

Mensen gingen je voor

Alle 13

Voorgaande shows UITVERKOCHT

50.000+

Maandelijkse podcast luisteraars

Zij vonden het te gek!

Guido Weijers

"Thijs heeft zijn inspirerende woorden en boodschap van nature."

Angela Groothuizen

"Een avond met Thijs is een aanrader. Hij motiveert, inspireert en hij entertaint."

David de Kock

"Thijs is meer dan 100% inspiratie, het is ook 100% impact, humor, muzikaliteit en alles spot on. Genoten van zijn show."

Wat is de 100% Inspiratie Show?

Iedereen is in het leven op zoek naar geluk en succes. Hier zijn veel boeken over geschreven en worden veel seminars over gegeven. Deze boeken en seminars zijn waardevol, maar altijd zo serieus. Kan het wat leuker?


De 100% Inspiratie Show is het antwoord. Thijs Lindhout neemt je mee langs zijn intense zoektocht naar geluk en succes. Hij stelt zichzelf kwetsbaar op, vertelt hilarische anekdotes en neemt je mee langs zijn beste inzichten tot nu toe.


Is het leven nu maakbaar of niet? Zijn er simpele tips om meer te genieten en minder te stressen? Wat is het nr. 1 ding dat gelukkig maakt? En als dit niet het realiseren van je dromen is, wat is het dan wel? Antwoorden op deze vragen ontdek je tijdens de show. 

Inspiratie

Het interviewen van 120+ geluksexperts en succesvolle Nederlanders heeft interessante inzichten opgeleverd. Deze 150 uur aan inspiratie wordt tijdens de 100% Inspiratie Show voor je samengevat in de 4 beste inzichten

Humor

Je hebt er vast wel eens van gehoord: seminars over het vinden van geluk. `Thijs heeft er tientallen bezocht en neemt je op hilarische wijze mee langs zijn meest bizarre en waardevolle ervaringen.


Muziek

Behalve inspirator is Thijs is ook drummer en entertainer. Aan de hand van drums en muziek legt hij een interessante link naar geluk en succes en loop je met een glimlach het theater uit.


Voorproefje?!

Onderstaande vragen worden beantwoord

Maakbaarheid van het leven

Is het mogelijk om het leven een kant op te sturen die jij wilt?

Mindset

Kun je met je eigen gedachtes invloed uitoefenen op je geluksniveau?

Liefde

Is geluk pas echt geluk als je het kunt delen met mensen? En zo ja, hoe dan?

Connectie

Is er een universele wet die zorgt voor flow en geluk?

Life hacks

Concrete tips die je direct kunt toepassen in je eigen leven.

Dankbaarheid

Het geheim om geluk altijd te ervaren.

Tourschema

15.05.2019 - Antwerpen (Theater het Klokhuis) [UITVERKOCHT]

17.05.2019 - Hendrik-Ido-Ambacht (Theater Cascade) [UITVERKOCHT]

19.05.2019 - Valkenswaard (Theater de Hofnar)

22.05.2019 - Almelo (Theater Hof 88) [UITVERKOCHT]

23.05.2019 - Houten (Theater aan de Slinger) [UITVERKOCHT]

Bezoekers over de 100% Inspiratie Show:

Arjen Banach

"De 100% Inspiratie Show is een vorm van inspiratie en entertainment die we in Nederland nog niet kennen en na het zien van de show wat mij betreft totaal onterecht. Het is een energie-boost en wake-up call ineen, vol met inspirerende eye-openers over hoe je nog gelukkiger en succesvol kan leven en met een bak energie om vanaf morgen gelijk aan de slag te gaan."

Carla Maliepaard-van Nielen

"Vrolijke, afwisselende show. Thijs weet het publiek te boeien en op een humoristische wijze met serieuze achterliggende gedachten tot de kern te komen."

Rogier Schulmeister

"Ken je dat? Soms ben je toe aan een inspirerende avond om de sleur te doorbreken. De 100% Inspiratie Show zit vol met nuttige levenslessen verpakt met muziek en theater. Ik heb genoten en dit is weer eens heel wat anders waardoor ik het iedereen kan aanbevelen."

Richard de Leth

"Thijs heeft het vermogen om met humor, kwetsbaarheid en ervaring je aan het denken te zetten, maar vooral om je met je eigen kracht te confronteren. Aanrader!"

Tibor Olgers

"Thijs laat je lachen terwijl je leert over het leven. Hij maakt persoonlijke groei praktisch en toepasbaar. En hij heeft een fantastische kaaklijn."

Williene Gerritsen

"Na de 100% Inspiratie Show leek het in één keer dé perfecte dag om mijn dromen achterna te gaan!"

Matthieu de Korte

"Ik vond de 100% Inspiratie Show super, euh, INTENS. Ik vind het tof dat Thijs zo'n interactie met het publiek heeft ingebouwd."

Frank van der Veer

"Toffe show met echt een mooie afsluiter met de persoonlijke verhalen van Thijs en de personen die hij heeft geïnterviewd. Mooi om erbij te mogen zijn en het zit super in elkaar qua afwisseling van muziek en inspiratie."

Hidde de Vries

"Dit is echt zo'n show die je vaker wil zien! Wat 'n energie!"

Anneke Loonstra

"De 100% Inspiratie Show is een verrassende en unieke show met veel afwisseling, humor en een perfecte interactie met het publiek. In zijn show weet hij mensen mee te nemen in zijn belevingswereld en hen tot actie aan te zetten. Hoed af voor deze prestatie. Nog weken na de show werd er over gesproken."

Alexander van Dijl

"Na de 100% Inspiratie Show heb ik de vrouw van mijn dromen ontmoet! Schattig, lief, een beest... nou ja, mijn droomvrouw!"

Peter Mooij

"Een super waardevolle show, ook door alle inzichten die hij deelt uit zijn podcast. Een mooie mix tussen energie, persoonlijke fuck-ups en verhalen, drum en muziekstukken. Thijs zijn energie en enthousiasme werkt aanstekelijk, waardoor de show voorbij vliegt en je leert er ook nog wat van. Ideaal!"

Bart van den Belt

"Thijs is een geboren performer. Met een bak energie en een flinke dosis humor zet hij een retegave show neer."

Bart Boonstra

"Deze show voelt als een dosis vitamines voor de geest. Positieve vibes afgewisseld met rake inzichten en spierpijn in het gezicht van het lachen. Als je niet houdt van smeuïge anekdotes van een man die vertelt over geluk, is deze show niet voor jou. Ik heb er in ieder geval super veel aan gehad."


Jennifer Delano

"De 100% Inspiratie Show is snel, flitsend, scherp, grappig, muzikaal en tja wat eigenlijk niet. Gewoon over je heen laten komen."

Dennis Niemel

"De 100% Inspiratie Show brengt je precies wat de titel beloofd! Super veel inspiratie met verhalen van Thijs z'n eigen pad op weg naar geluk, liefde en wijsheid. Naast keihard lachen word je ook keihard op de weg naar succes gezet!"

Op deze plekken kun je er bij zijn...

100% Inspiratie Show - Antwerpen

Datum: Woensdag 15 mei 2019

Locatie: Theater het Klokhuis, Antwerpen

Aanvang: 20.00 uur

UITVERKOCHT

100% Inspiratie Show -

Hendrik-Ido-Ambacht

Datum: Vrijdag 17 mei 2019

Locatie: Theater Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht

Aanvang: 20.00 uur

UITVERKOCHT

100% Inspiratie Show - Valkenswaard

Datum: Zondag 19 mei 2019

Locatie: Theater De Hofnar, Valkenswaard

Aanvang: 20.00 uur

€ 32,50 (incl. boekingskosten)

100% Inspiratie Show - Almelo

Datum: Woensdag 22 mei 2019

Locatie: Theater Hof 88, Almelo

Aanvang: 20.00 uur

UITVERKOCHT

100% Inspiratie Show - Houten

Datum: Donderdag 23 mei 2019

Locatie: Theater a/d Slinger, Houten

Aanvang: 20.00 uur

UITVERKOCHT

Helaas kan ik deze datums niet...

Klik op onderstaande button, laat je email adres achter en je ontvangt als eerste updates over nieuwe datums van de 100% Inspiratie Show!

Gratis

LET OP! Bestel snel je tickets...

Alle voorgaande shows waren volledig uitverkocht. 

Wil je er zeker van zijn dat je er bij bent? Bestel dan nu je tickets. 


Veelgestelde vragen:

Wat kun je verwachten van de 100% Inspiratie Show?

Beeld je eens in dat je een avondje uit gaat. Naar het theater met vrienden, collega's of met je partner. Je drinkt een drankje, geniet van entertainment en gaat met een glimlach naar huis. Beeld je nu eens in dat je naar een seminar gaat over persoonlijke ontwikkeling. Je reflecteert op je eigen leven en gaat aan de slag met je dromen en doelen. Je komt geïnspireerd en gemotiveerd thuis. De 100% Inspiratie Show is een combinatie van deze twee ervaringen. Een combinatie van lachen en leren.


Wie is Thijs Lindhout?

Thijs is expert op het gebied van geluk. Hij heeft meer dan € 50.000 geïnvesteerd in zijn persoonlijke ontwikkeling door het bezoeken van seminars over de hele wereld. Met zijn 100% Inspiratie podcast interviewt hij wekelijks succesvolle Nederlanders, waaronder Pieter van den Hoogenband, André Kuipers, Guido Weijers, Gerard Ekdom en Angela Groothuizen. De 100% Inspiratie podcast is al twee jaar lang de best beluisterde podcast van Nederland. Vroeger wilde Thijs professioneel drummer worden. Hij is altijd al verliefd geweest op het podium. Deze passies, persoonlijke ontwikkeling en entertainment, combineert hij nu in de 100% Inspiratie Show.


Moet ik open staan voor persoonlijke ontwikkeling?

Nee, dat is niet nodig. De 100% Inspiratie Show is een avondje uit voor iedereen. Uit de verhalen die Thijs vertelt, blijkt juist hoe kritisch hij zelf is richting de 'serieuze' seminars over persoonlijke ontwikkeling. 


Is het te vergelijken met een seminar?

Thijs neemt je mee op zijn zoektocht naar geluk en succes. De inzichten die je leert kun je vergelijken met de inzichten uit inspiratieboeken en seminars. Echter, de vorm is anders. Je hoeft niet zelf aan de slag met een notitieblokje. Je bepaalt zelf of je aan de hand van de verhalen die verteld worden aan de slag gaat met je eigen leven of niet. Een leuke avond is gegarandeerd. Of het life-changing is heb je zelf in de hand ;).


Welke onderwerpen komen aan bod tijdens de show?

De show is opgedeeld in vier onderdelen. Allereerst komt de maakbaarheid van het leven aan bod. Er zijn zo veel boeken met 10-stappenplannen naar geluk & succes. Thijs heeft deze stappenplannen in de praktijk gebracht en vertelt je uit zijn ervaring wat wel en niet werkt. Het tweede onderdeel gaat over mindset. Moeten we ons geluk wellicht veel meer zoeken in dankbaar zijn voor wat we al hebben in plaats van het realiseren van onze dromen? Het derde onderdeel gaat over liefde. Thijs neemt je mee langs zijn fuck-ups en ontdekt hoe belangrijk de rol van liefde is in je leven. Het laatste en vierde onderdeel van de show gaat over het nummer 1 inzicht dat mensen gelukkig maakt. Dit heeft, volgens Thijs, gek genoeg niet zo veel te maken met succes...


Moet ik snel kaartjes kopen?

Ja! Alle vorige shows in 2018 waren volledig uitverkocht. 

"Thijs heeft het vermogen om met humor, kwetsbaarheid en ervaring je aan het denken te zetten, maar vooral om je met je eigen kracht te confronteren. Aanrader!"

Drs. Richard de Leth