arrow_drop_up arrow_drop_down

INTENS 124: Mindgym, sportschool voor je geest - met Wouter de Jong‎

“Hoe zuinig we vaak zijn op onze auto, zo onzuinig zijn we op ons lichaam.”.

Een mooie uitspraak van Wouter de Jong tijdens het interview dat ik met hem had. Wouter is auteur van de bestseller ‘Mindgym, sportschool voor je geest’. Behalve dat het interview vol zit met praktische tips voor meer focus en energie, vertelt Wouter ook open en eerlijk zijn eigen verhaal.

Zo is hij zijn carrière begonnen als acteur. Veel mensen zullen hem nog kennen als Milan uit GTST. Maar hij kwam er achter dat dit niet de carrière is die hem gelukkig gaat maken. Deze conclusie bracht hem in een dip. Hij besloot om in therapie te gaan. Daar kwam hij er achter wat ten grondslag lag aan zijn dip. Maar hij miste de tools: hoe kom ik hier nu uit!? Hoe krijg ik de energie weer terug in m’n leven?

Daarom ging Wouter zelf op onderzoek uit. Hij heeft tientallen bizar eenvoudige maar effectieve dingen geleerd voor het hebben van meer focus, rust en energie. Vaak vroeg hij zichzelf af: “Waarom heb ik dit niet op school geleerd?”. Gelukkig voor ons heeft Wouter de beste inzichten samengevat in zijn boek. En nog beter: hij vertelt ze je gewoon in de nieuwste aflevering van de 100% Inspiratie Podcast!

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Reactie plaatsen

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.