INTENS 149: Drummend uit het dak van de Amsterdam ArenA - met Koen Herfst

Een mega open en eerlijk gesprek over geluk & succes. Dat is dit interview met de beste drummer van de Benelux: Koen Herfst. Van dit soort gesprekken geniet ik het meeste. Omdat iedereen, ongeacht wat je doelen en dromen in het leven zijn, hier aan kan relateren.

Daarom ben ik heel benieuwd wat het met jou doet wanneer je hoort over Koen zijn ups & downs. Zo deelt hij uitgebreid hoe hij zijn droom heeft gerealiseerd: een wereldtour met Armin van Buuren. Hij neemt je mee in hoe gaaf en bizar het was toen deze droom uitkwam. Maar ook reflecteert hij in dit interview: maakt dit hem wel gelukkiger? Geeft het realiseren van deze droom hem de voldoening waarvan hij had gehoopt dat het hem zou geven? Koen is mega eerlijk en in dit interview ontdek je dat het antwoord op die vragen niet volmondig ja is.

Over Koen Herfst: Koen is uitgeroepen tot beste metal-drummer van de Benelux… voor 6 jaar op rij! Behalve twee wereldtours met Armin van Buuren heeft hij gespeeld bij Epica, After Forever en zelfs met Dream Theater! (Dit is voor de liefhebbers van wat hardere muziek MEGA impressive, en anders: ga er gewoon vanuit dat dit bijzonder is ;))

Geniet van dit energieke interview!

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!



Belangrijke links:
-> eBook “8 Eigenschappen van Geluk”: klik hier
-> Tickets 100% Inspiratie Show: klik hier
-> Leer succesvol podcasten: klik hier 

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.