Je eigen Podcast met 1.000.000 streams?

Leer alles wat je moet weten om je eigen podcast te starten en succesvol te maken.


Door host van de #1 zakelijke podcast: Thijs Lindhout.

Start hier
1.000.000 +

Unieke streams

150 +

BN'ers, peak-performers en experts geïnterviewd.

90.000 +
Maandelijkse podcast luisteraars
#1 podcast
In de categorie zakelijk (iTunes hitlijsten)

Ontdek in dit filmpje wat de training voor jou kan betekenen!

Waarom deze podcast training?

"Als je zelf overweegt een podcast te beginnen, of al een podcast hebt, dan is dit de online cursus voor jou!"


Wat leuk dat je overweegt een podcast te starten! Mijn naam is Thijs Lindhout en in maart 2016 ben ik begonnen met de 100% Inspiratie Podcast. En om eerlijk te zijn was mijn doel heel helder: ik wilde meer mensen bereiken om zo tickets voor mijn shows te verkopen. Nu, 3 jaar later, heb ik twee tours door Nederland gedaan, waren alle shows uitverkocht en heeft mijn podcast meer dan 1 miljoen streams!


Wat dat betreft is het doel dus bereikt :) Maar het hebben van een podcast heeft nog veel meer voor me betekend dan bekendheid. Mijn netwerk is gigantisch gegroeid. Van alle 140 mensen (waaronder veel BN'ers) die ik heb geïnterviewd heb ik het 06 nummer. En door al deze gesprekken te voeren ben ik écht expert geworden in mijn werkveld. En dat gun ik jou ook!


Wekelijks ontvang ik vragen van mensen over alle facetten van podcasting: "Welke apparatuur gebruik je? Hoe bereid je je interviews voor? Hoe krijg je BN'ers in je podcast? Welke software gebruik je? Hoe zorg je voor meer luisteraars?".


Met liefde beantwoord ik deze vragen. Maar ik heb veel meer te delen dan af en toe een concrete tip. Ik wil mensen écht helpen bij het starten van een succesvolle podcast. Daarom is deze training ontstaan. En ik ben super excited. Kan niet wachten om mijn geheime recept met je te delen!


Enkele afleveringen van mijn 100% Inspiratie Podcast

INTENS 93: Guido Weijers

INTENS 91: Gerard Ekdom

INTENS 80: Robert Doornbos

INTENS 127: Yes-R

INTENS 112: Rico Verhoeven

INTENS 82: David Allen

INTENS 114: Maaike Ouboter

INTENS 19: Sylvana Simons

INTENS 102: Kim Holland

Wil jij mijn succesformule 1-op-1 overnemen?

En jouw eigen podcast tot een succes maken?


Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan deze online training. Met liefde deel ik mijn beste inzichten, tips en strategieën met je!

MODULE 1: Welke apparatuur en software moet ik gebruiken?

In deze module leer ik je alles over de technische kant van de Podcast. Dus alles over de hardware (bijvoorbeeld welke microfoon je het beste kan gebruiken), alles over de software (bijvoorbeeld welke software je nodig hebt om op te nemen / editten) en alles over de verschillende platformen waar je je Podcast uiteindelijk op wilt zetten (Spotify, iTunes, etc). 

MODULE 2: Hoe word ik een goede interviewer?

In deze module leer je alles wat je moet weten om een goede interviewer te worden. Hoe zorg je voor flow in een gesprek? En moet je van te voren al alles van je gast weten? Hoe stel je een gast op zijn/haar gemak?

MODULE 3: Hoe krijg ik A-players in m'n podcast?

In deze module leer ik je alles over hoe je de top van jouw wishlist in je podcast kunt krijgen. De methodes die ik gebruik zijn super simpel en effectief! En ik leer je ook een aantal rebelse manieren om je ideale gasten te benaderen ;)

MODULE 4: Marketing -> Hoe creëer ik duizenden luisteraars in mijn doelgroep? 

In deze module leer je alles wat je moet weten om je ideale doelgroep te bereiken en luisteraars / volgers te creëren. Door een aantal dingen in mijn marketing anders te doen is mijn podcast in korte tijd gegroeid van 5.000 naar 15.000 luisteraars per week.

MODULE 5: Businessmodellen -> Hoe kan ik geld verdienen met mijn Podcast?

In deze module leer ik alles wat je moet weten om geld te kunnen verdienen met je Podcast. Er zijn tientallen manieren om direct of indirect geld te verdienen met je podcast. Deze leg ik allemaal aan je voor zodat je methode kunt kiezen die het beste bij jou en het doel van jouw podcast past.

HOE, WAT, WANNEER?!

Deze online training wordt op 1 oktober 2019 gelanceerd. De investering gaat € 297 excl. BTW bedragen.


ECHTER... Wanneer je nu al besluit om deze training aan te schaffen vind ik je een eindbaas. Dan waardeer ik het MEGA dat je nu al je vertrouwen naar mij en de waarde van deze training uitspreekt. En daarom beloon ik je met €50,- korting!


Als je vóór 1 oktober koopt, betaal je slechts € 247 excl. BTW voor de beste podcast training van Nederland.


Let's go!

Wat anderen zeggen

"Thijs heeft zijn inspirerende woorden en boodschap van nature."


Guido Weijers

"Thijs motiveert, inspireert en entertaint."Angela Groothuizen

"Thijs is meer dan 100% inspiratie, het is ook 100% impact, humor, muzikaliteit en alles spot on."

David de Kock

Niet goed? Geld terug!

Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over deze training, dan krijg je tot 14 dagen na toegang je investering terug.

Ik ben SUPER EXCITED om je met mijn praktische tips en inzichten te leren hoe je een succesvolle podcast kunt starten. Het hebben van een podcast is leuk, mega waardevol voor je business en je groeit als expert!

Thijs Lindhout - Host en oprichter van 100% Inspiratie Podcast!