Wil jij nog meer uit je Podcast halen?


In onderstaande video heeft Thijs nog iets bijzonders te melden.

Is Platinum iets voor jou?

  • Zie live hoe je de apparatuur klaarzet.
  • Kijk af hoe ik de voorbespreking met de gast doe.
  • Je bent bij het interview! Voel en ervaar hoe het er aan toe gaat.
  • Je ontmoet de gast! Vaak een BN'er of geluksexpert.
  • We doen samen een drankje en ik beantwoord al je vragen. 
  • Hierna wordt jouw podcast sowieso een succes!
Ik ben een grote fan van jouw 100% inspiratie podcast! Het was dan ook super om een keer een kijkje achter de schermen van je podcast mee te maken. Gaaf dat je ook zoveel tijd nam voor een goed gesprek. Met een bak vol inspiratie ben ik daarna naar huis gereden. Dit kan ik iedereen aanbevelen, zowel aanstaande podcasters als mensen die houden van entertainment en een mooie ervaring. 
Hartelijke groeten, Boukje Jongedijk