Bestel nu je tickets voor de nieuwe show:
'Hoe de Fuck vind ik Geluk?'.

hoe de fuck vind ik geluk tour

Impressie 
(beelden 100% Inspiratie Show)

Volledige tourlijst:

9 september -  Posthuis Theater - Heerenveen - Tickets & info

10 september - Theater de Vest - Alkmaar - Tickets & info

11 september - Parktheater - Eindhoven - Tickets & info

16 september - Theater De Lievekamp - Oss - Tickets & info

17 september - De Goudse Schouwburg - Gouda - Tickets & info

22 september - Schouwburg Amstelveen - Amstelveen - Tickets & info

24 september - Schouwburg Kunstmin - Dordrecht - Tickets & info

27 september - Beatrix Theater - Utrecht - Tickets & info


Veelgestelde vragen:

Wat zijn de maatregelen per show?

De shows in Heerenveen en Eindhoven vinden plaats in 1,5 meter setting. Alle andere shows zijn met testen voor toegang.

Wat houden de 1,5 meter shows in?

Dit houdt in dat er geen test of vaccinatie bewijs nodig is. Je komt sowieso binnen. Je zit met je gezelschap bij elkaar en er zitten drie lege stoelen (= 1,5 meter) tussen het volgende gezelschap. De zaal zal op deze manier voor zo'n 25% gevuld zijn. 

Wat houdt 'testen voor toegang' in?

Dit geldt voor de shows in Alkmaar, Oss, Gouda, Amstelveen, Dordrecht en Utrecht. Je komt binnen met een vaccinatiebewijs, een negatieve test binnen 24 uur of een herstelbewijs. 

Wat is de reden dat je de tour door laat gaan?

Om met elkaar een leuke avond vol verbinding, liefde en magie te beleven. Ik snap alle standpunten omtrent de maatregelen. Het liefste zou ik shows doen zonder maatregelen (testen voor toegang of 1,5 meter setting). Helaas is dat niet toegestaan. En dat brengt ons op de keuze: of niet spelen, of onder bepaalde omstandigheden wel weer een avond samen beleven. Ik heb voor dat tweede gekozen. Het zou voor mij juist voelen als een beperking van vrijheid wanneer ik nu, door externe invloeden, niet zou spelen. Wanneer dit voor jou niet goed voelt of tegen je principes in gaat, snap ik dat helemaal. De show gaat juist over trouw leven aan jezelf, dus maak je eigen keuze. Je bent van harte welkom en kijk ik er naar uit om je te ontmoeten.

Wat is het verschil met de 100% Inspiratie Show?

De 100% Inspiratie Show ging over een zoektocht naar geluk en succes. We sloten deze avond af met de conclusie dat het leven eigenlijk helemaal niet draait om geluk en succes, maar om de verbinding met jezelf. Want als je trouw leeft aan jezelf, dan is het niet zo moeilijk om gelukkig te zijn. En daarom gaat deze show verder waar de vorige show stopte. We gaan het hebben over een zoektocht naar de verbinding met jezelf! 

Is het een nieuwe show?

Ja het is een gloednieuwe show. In oktober 2020 heb ik vier avonden dit programma gespeeld (in Nieuwegein, Hengelo, Amersfoort en Spijkenisse), daarna werd er helaas door de lockdown roet in het eten gegooid. Nu gaan we weer verder met de tour! En voor de duidelijkheid: het is dus een totaal andere show dan de 100% Inspiratie Show! Nieuwe verhalen, nieuwe medleys, nieuwe inzichten en nieuwe verrassingen.

Waar gaat de show over?

We gaan het hebben over een zoektocht, of beter gezegd ontdekkingstocht, naar de verbinding met jezelf. Klinkt super zweverig, haha! En daarom maak ik het deze avond heel concreet voor je. Wat is verbinding met jezelf? En hoe doe je dit? Daar ga je deze avond achter komen.

Wat kan ik verwachten van de avond?

Het is mijn missie om de grootste en mooiste inzichten op een zo nuchter en leuk mogelijke manier te brengen. Daarom kun je veel muziek, humor, interactie en zelfspot verwachten. Het is een leuke avond uit met als bonus dat je dingen leert die je tot nadenken zet. Aan het einde van de avond begrijp je beter wat 'de verbinding met jezelf' is en heb je dit zelfs ervaren!

Kan ik het vergelijken met cabaret?

Er wordt absoluut gelachen, maar het is geen cabaret. Zie het als de woorden inspiratie en entertainment in de blender. Wat daar uit komt is een avond lachen en leren. Er zit meer serieuze inhoud in dan bij cabaret. En meer vermaak dan bij een theatercollege. 

Is het alleen voor 'zelfhulp-gekkies'?

Haha, nee absoluut niet. Mogelijk ben jij er wel een ;) Maar het is een veilige plek om ook je niet zelfhulp-gekkie vrienden mee naar toe te nemen. Ik hoor juist vaak van mensen dat ze expres hun ouders, vrienden of partner naar mijn show meenemen om hun op een luchtige manier kennis te laten maken met persoonlijke ontwikkeling. 

Kom je ook nog op andere plekken?

Nee, dit is de tour en er zullen geen shows aan worden toegevoegd. De show op 27 september in het Beatrix Theater in Utrecht is je laatste kans om dit programma te zien. 

Tickets!
arrow_drop_up arrow_drop_down