Een zoektocht naar zelfliefde en verbinding: 100% JIJ!

Leer meer over jezelf tijdens een avond uit.

Video Aspect Ratio: 16:9

Een zoektocht naar zelfliefde en verbinding: 100% JIJ!

Leer meer over jezelf tijdens een avond uit.

7.500+ mensen

Bezochten de 100% Inspiratie Show

100% JIJ!

Is het nieuwe programma

Laatste 2 shows

Waar je bij kunt zijn

De ALLERLAATSTE shows!


Tijdens mijn eerste theaterprogramma '100% Inspiratie Show' gingen we op zoek naar het 'geheim' achter geluk en succes. Samen trokken we de conclusie dat het leven niet gaat om geluk en succes, maar om de verbinding met jezelf


Dat klinkt heel mooi.. maar wat is dat dan? De 'verbinding met jezelf'? Hoe ervaar je dat? Hoe voel je dat? Kan je dat elke dag ervaren?


Ik neem je mee in mijn zoektocht naar 100% Thijs. Een zoektocht met meer fuck-ups dan successen. Waar jij gelukkig heel veel van kunt leren. Zodat jij ontdekt wie 100% JIJ! bent!


Ik beloof je dat je een leuke avond gaat hebben. En als bonus leer je ook nog iets over jezelf. Dit zijn de allerlaatste twee shows van dit theaterprogramma.. wees er dus bij!

100% JIJ!

Ontdek meer over jezelf tijdens een avond uit.

Guido Weijers

"Thijs heeft zijn inspirerende woorden en boodschap van nature."

Angela Groothuizen

"Een avond met Thijs is een aanrader. Hij motiveert, inspireert en hij entertaint."

David de Kock

"Thijs zijn show is meer dan 100% inspiratie, het is ook 100% impact, humor, muzikaliteit en alles spot on."

Laatste shows! - 100% JIJ!

4

NOV
20:00

Beatrix Theater, Utrecht

Bestel tickets en selecteer je stoelen via de website van het theater. Klik op onderstaande button!

5

NOV

20.00

Circustheater, Scheveningen

Bestel tickets en selecteer je stoelen via de website van het theater. Klik op onderstaande button!
Wat kun je verwachten?

Het is mijn missie om zo veel mogelijke mensen te bereiken met lessen over het leven, liefde, geluk en 'succes'. Overal ter wereld bezoek ik seminars en goeroes. De beste lessen die deel ik met jou in mijn theatershows!


Zo hoef jij niet over kolen te lopen of meditatieretreats te doen, wat duizenden euro's en dagen van je tijd kost, om toch de beste lessen uit deze ervaringen mee te pakken. Dat doe je namelijk bij de theatershow 100% JIJ! tijdens een leuke avond uit!


Een veilige plek om ook je niet-zelf-hulp-gekkie vrienden mee naar toe te nemen. We gaan lachen, voelen, lol maken, leren en verbinding met elkaar ervaren!

"De lessen van een seminar over persoonlijke ontwikkeling, maar dan met humor tijdens een leuke avond uit in het theater!"

Fien Vermeulen

Radio DJ


"Als ik naar Thijs luister of kijk wil ik daarna meteen van alles anders doen. Hij inspireert en geeft je de tools om te gaan vlammen"

Pieter van den Hoogenband

Topsporter


"Thijs leert je om in balans te leven. Hard te werken en hard te genieten."

Albert Sonnevelt

Psycholoog


"Thijs heeft een groot talent om grote groepen mensen te inspireren."

giel

Giel Beelen

Radio DJ


"Na z'n podcast, z'n theatershow en zijn boek, weet ik het zeker: Thijs maakt me gelukkig."

froukje

Froukje de Both 

Presentatrice


"Een show die niet een shortcut naar het ultieme geluksgevoel leidt. Thijs triggert je om je eigen 'geluksformule' te creëren."

jandino

Jandino Asporaat 

Cabaretier


"Thijs kan je het gevoel geven om 100% jezelf te zijn."

Deze vragen worden beantwoord

Oosterse filosofie

Wat leerde Thijs van interviews met boeddhisten?

Meditatie

Is dit écht nodig om gelukkig te zijn?

Liefde

Bestaat échte liefde? Of is dit bedacht door Hollywood?

Groei

Is het mogelijk om door tegenslag te groeien?

Puzzelstukjes

Welke delen in jou zijn onderdeel van 100% JIJ?

Verrassingen

Welke fuck-ups heeft Thijs meegemaakt die jou kunnen inspireren?

"Thijs heeft het vermogen om met humor, kwetsbaarheid en ervaring je aan het denken te zetten, maar vooral om je met je eigen kracht te confronteren. Aanrader!"

Drs. Richard de Leth

Veelgestelde vragen:

Is dit een nieuwe show?

Deze show is het vervolg op de 100% Inspiratie Show. Tijdens de corona periode heb ik al wel een tour met dit programma gedaan onder de naam 'Hoe de fuck vind ik geluk?'. Heb je die show gezien? Dan zal '100% JIJ!' nagenoeg hetzelfde zijn. 

Is deze show hetzelfde als je boek?

Nee. Mijn boek 'Hoe de fuck vind ik geluk?' zou je kunnen zien als de geschreven versie van de 100% Inspiratie Show. De show '100% JIJ!' is compleet nieuw ten opzichte van mijn boek!

Wat is het verschil met de 100% Inspiratie Show?

Dat is een goede vraag! De 100% Inspiratie Show ging over een zoektocht naar geluk en succes. Na een lange zoektocht was de conclusie dat het leven vooral draait om een zoektocht naar verbinding met jezelf. Dat was een mooie slotzin. Maar hoe doe je dat!? Dat is waar deze show over gaat!

Is het belerend?

Haha, nee. Het moet vooral een leuke avond uit zijn! Het is niet mijn stijl om de goeroe uit te hangen. Het is wel mijn stijl om mijn eigen leven en zoektocht naar liefde, geluk en verbinding met je te delen. Met alle fuck-ups en successen van dien. Ik geloof er heilig in dat dit veel inspirerender is dan het delen van stappenplannen. En laten we het alsjeblieft ook niet te serieus nemen ;)

Kan ik het vergelijken met cabaret?

Je gaat een leuke avond beleven, dat durf ik te beloven! Cabaret zou ik het niet willen noemen. Zie het als 1/3 humor, 1/3 muziek en 1/3 inspiratie. Nu wordt het alleen wel heel plastisch. Het is net als seks, de magie gaat er een beetje van af als je het probeert te omschrijven. Je moet het vooral ervaren!

Is het alleen voor 'zelfhulp-gekkies'?

Goede vraag! En een belangrijk antwoord: het is veilig om je niet zelfhulp gekkie vrienden mee te nemen naar deze show! Dat is iets waar ik heel trots op ben en tevens wat mijn missie is. Seminars over persoonlijke ontwikkeling zijn voor veel mensen te intens, te lang, te duur of simpelweg te Amerikaans of zweverig. Tijdens 100% JIJ! leer je soortgelijke inzichten maar dan op een nuchtere manier tijdens een avond uit in het theater!

Waarom zijn dit de laatste shows?

Omdat aan alles een einde komt ;) Na deze twee avonden ga ik een nieuwe show schrijven. Voordat die in de theaters zal nog even duren. Dit is dus je laatste kant om deze show te zien!

Wat is je missie?

Mijn missie is om zo veel mogelijk mensen te bereiken met inspiratie over liefde, leven en geluk. Zelf ben ik zo'n gek die heel ver gaat in het vinden van antwoorden in zijn zoektocht naar geluk. Daarvoor interview ik niet alleen heel veel mensen, ook heb ik zelf veel coaching & therapie en doe ik allerlei (spirituele) experimenten om tot nieuwe inzichten te komen. Ik merk dat hier ontzettend veel waarde in zit, waar iedereen wat aan zou hebben! Tegelijkertijd begrijp ik ook dat de meeste mensen niet zo gek zijn om zulke grote bedragen en veel van hun tijd te investeren in dit soort dingen die heel zweverig of Amerikaans over kunnen komen. Daarom doe ik het wel! En kun jij een kaartje kopen voor mijn show, waarin ik de beste inzichten met je deel! Zo doen we het samen!

Ik ben dol benieuwd naar deze nieuwe show!

Tickets & info!