INTENS 10: Bas Urlings leeft de 4-hour workweek
25 september 2015 

INTENS 10: Bas Urlings leeft de 4-hour workweek

Deze aflevering is een must voor elke ondernemer. Bas Urlings werkt maximaal 20 uur per week en runt daarmee zijn ondernemingen. Hij leeft de 4-hour workweek. Zo heeft hij extreem veel tijd voor de leuke en écht belangrijke dingen in het leven. Klinkt dit interessant? Lees verder en LUISTER deze aflevering.

Hoe heeft Bas dit leven voor elkaar gekregen? Welke overtuigingen liggen ten grondslag aan zijn levensstijl? Wat kan elke ondernemer hiervan leren? Na deze aflevering weet je zijn geheim en ben je in staat om meer vrijheid dan ooit te ervaren in je leven. Vrijheid om je tijd te spenderen aan de dingen die voor jou het belangrijkste zijn.

Bas neemt je mee op zijn reis naar het realiseren van zijn droom: vanuit heel de wereld je onderneming kunnen runnen en winst maken met 4 a 8 uur werk per week. Je komt er achter dat dit niet vanzelf ging. Zijn verhaal zou zo verfilmd kunnen worden. Het zit vol onverwachte wendingen, bizarre gebeurtenissen en elke keer is het bijzonder inspirerend hoe Bas omgaat met de dingen die op zijn pas komen.

Of het hem gelukt is om zijn droom te realiseren, daar kom je achter in deze aflevering. Ik kan je beloven dat deze aflevering gegarandeerd inspirerende inzichten voor je oplevert. Bas is in staat om je kijk op te wereld compleet over hoop te gooien. Je gaat anders naar het leven en de indeling van je tijd te kijken.

Sinds ik Bas ken en zijn overtuigingen implementeer in mijn leven geniet ik van zo veel meer vrijheid. Hier ben ik zo blij mee. Dit gun ik jou ook! Luister dus direct naar deze afdeling en deel het met vrienden. Geniet INTENS ;)

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via onderstaande SoundCloud player. Super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.