9 jaar

ervaring als spreker

50+

lezingen per jaar

200

geluksexperts geinterviewd

Het is tijd voor een nieuwe manier van inspireren...

In deze tijden is het lastig om medewerkers verbonden aan je organisatie te houden. Je kunt een inspirerende spreker boeken, maar ook dat is weer een (saaie) Zoom of Teams meeting...


Welkom bij de enige drum inspiratie keynote van Nederland! Door de inspiratie af te wisselen met live drums blijft de energie hoog. Je medewerkers leren in een min-workshop om te drummen en mogen stemmen welke medley er gespeeld wordt. 


Dit stukje beloning en entertainment hebben we zo hard nodig. Tussendoor komen tips voorbij omtrent het vinden van geluk in tijden van crisis, hoe je thuiswerken weer leuk kan maken en hoe je de verbinding met je dierbaren en collega's behoudt in deze bizarre tijden.


Meer info? Scroll verder en vraag informatie aan.

giel

Giel Beelen

Radio DJ


"Na z'n podcast, z'n theatershow en zijn boek, weet ik het zeker: Thijs maakt me gelukkig."

froukje

Froukje de Both 

Presentatrice


"Thijs triggert je om je eigen geluksformule te creëren."

jandino

Jandino Asporaat 

Cabaretier


"Thijs kan je het gevoel geven om 100% jezelf te zijn."

“Tijdens een ledenbijeenkomst wilde wij een keer iets bijzonders brengen. Inspiratie, maar ook een spreker die echt aanzet tot anders denken. Thijs was een schot in de roos met een verhaal over geluk en succes. Thijs kreeg de hoogste score ooit: een 9,4!”

wouter

Wouter Truffino
Holland ConTech & PropTech

“Thijs heeft het publiek vanaf de eerste minuut te pakken. Humor, rake uitspraken en lekkere muziek. De perfecte combi voor een onvergetelijke show.”

rogier

Rogier Verstralen

RadboudUMC

“Thijs op het podium is: energie, acceleration, movement, kennis, passie en muziek en hij weet heel knap alle soorten en maten van publiek te boeien en te activeren!”

kelly

Kelly Ruigrok

Nationaal Duurzaamheid Instituut

“Wij hebben voor Thijs gekozen als afsluitende spreker omdat we op zoek waren naar iemand die de groep een overdosis inspiratie kon meegeven na een lange en leerzame dag. Als je naar Thijs luistert wil je ondernemen, je wilt in actie komen en je krijgt zin om het maximale uit het (werkende) leven te halen! De verhalen van Thijs bevatten een mooie balans van inspiratie, humor en emotie, perfect om een groep te raken en te motiveren.”

Tom Dirksen

HEYDAY Facility

Management BV

“Thijs heeft het publiek vanaf de eerste minuut te pakken. Humor, rake uitspraken en lekkere muziek. De perfecte combi voor een onvergetelijke show.”

Ninke van der Leck businesscoach

“Thijs weet zijn verhaal door middel van zijn energie en spontaniteit op verrassende wijze over te brengen, ook aan mensen met een meer ‘traditionele’ denkwijze. Het was geweldig om vijftig man in pak om 8 uur ’s ochtends, onder luid gelach, elkaars schouders te zien masseren. De reacties die wij mochten ontvangen na Thijs zijn keynote waren dan ook onverdeeld enthousiast.”

Cylia Noordam

Lomans Installatietechniek

Voordelen van deze Drum-Inspiratie Keynote

  • Ontdek het beste van 200 (geluks)experts in één uur. 
  • De enige keynote van Nederland met live drums!
  • De lezing is 100% afgestemd op deze periode: hoe kunnen we gelukkig en productief blijven in tijden van corona?
  • Je hoeft niets te regelen! De lezing wordt live gestreamed vanuit onze eigen professionele studio.
  • Maatwerk. Deze tijd vraagt om flexibel zijn. Thijs stemt zijn verhaal af op jullie vraag en organisatie.
  • Gemiddelde beoordeling: 9,2

Guido Weijers

Caberatier


"Thijs heeft zijn inspirerende woorden en boodschap van nature."

Angela Groothuizen

Presentatrice & zangeres


"Een avond met Thijs is een aanrader. Hij motiveert, inspireert en hij entertaint."

Albert Sonnevelt

Psycholoog


"Thijs heeft een groot talent om grote groepen mensen te inspireren."

Verschillende opties

Keynote Geluk

Wat zijn de drie grootste misvattingen omtrent geluk? Je kunt tegenwoordig Instagram niet openen, een magazine openslaan of de Xenos binnenlopen en je vindt wijze leuzen over geluk. We willen allemaal een gelukkig leven, maar wat is dit eigenlijk? En hoe combineren we dit met een druk werkleven? In deze keynote maakt Thijs een einde aan de fabels omtrent geluk. Je ontdekt praktische tips en tools om in je werk én privé-leven meer geluk te ervaren!

Keynote Veerkracht

Deze bijzondere tijden vragen om een hele hoop aanpassingen. Voor sommigen mensen is de werkdruk veel hoger, voor sommigen is die lager. Veel mensen werken thuis. De wereld is anders dan dat we die gewend zijn. Hoe kun je flexibel omgaan met deze veranderingen? In deze keynote ontdek hoe je gelukkig kunt zijn in tijden van crisis, hoe je thuiswerken een heel stuk leuker kan maken en vooral: een krachtig model om veerkrachtig met deze verandering om te gaan.

Theatershow

Het is de missie van Thijs om persoonlijke ontwikkeling leuk te maken. Mijn zijn 100% Inspiratie Show heeft hij 30 uitverkochte shows gedaan door de grootste theaters van Nederland. De laatste show van zijn tour was in het Beatrix Theater in Utrecht op 10 februari 2020. Gelukkig is deze show nog steeds te boeken voor je (zakelijke) event. Bereid je voor op drums, muziek, inspiratie en humor. Vereiste voor deze show is dat de locatie een grote evenementenhal of een theater is.

Portfolio:

Interview over boek: 'Hoe de fuck vind ik geluk?'

Wekelijkse inspiratie column op NPO Radio 2

Graag ontvang ik meer informatie