Thijs Lindhout boeken als spreker

Thijs Lindhout boeken als spreker

Een combinatie van humor en inspiratie

8 jaar

ervaring als spreker

100+

experts geïnterviewd

425.000+

podcast luisteraars

Thijs in het kort

Thijs is één van de meest gevraagde geluksexperts van Nederland. Hij heeft seminars over de hele wereld gevolgd en meer dan 100 van de meest succesvolle Nederlanders geïnterviewd, waaronder veel BN'ers en topsporters. Tijdens zijn lezing en de 100% Inspiratie Show deelt hij op hilarische en inspirerende wijze zijn beste inzichten.

Biografie Thijs Lindhout

Thijs doet al 8 jaar lang onderzoek naar de wetten van ‘geluk’ en ‘succes’. Hij is bekend van de 100% Inspiratie Podcast. Met meer dan 425.000 luisteraars is dit de nr. 1 podcast van Nederland in de categorie zakelijk. Voor deze podcast interviewt Thijs de meest succesvolle Nederlanders. Van olympisch goud tot astronaut en van miljonair tot visionair. Tijdens de lezing 'geluk & succes' deelt Thijs zijn beste inzichten.


Tevens heeft Thijs meer dan € 50.000 geïnvesteerd in het bezoeken van seminars en goeroes over de hele wereld. Hier heeft hij de meest gekke dingen meegemaakt. Van ‘yes’ roepen en over hete kolen lopen tot aan een weekend lang mediteren. Tijdens zijn lezingen deelt hij hieruit de beste inzichten voor mens en organisatie. Ook maakt hij de vertaalslag naar praktische tips die je direct kunt toepassen.


Kun je dan een taaie lezing verwachten met een overkill aan informatie? Niets is minder waar. Thijs is een echte entertainer. Welke lezing je ook van hem boekt, hij deelt zijn inzichten op humoristische wijze. Want als je een spreker boekt wil je dat het verhaal beklijft. Humor en interactie zorgen voor emotie. Thijs wekt emotie op door te werken muziek, veel interactie, mooie verhalen en door zijn eigen successen en fuck-ups te delen.

Waarom Thijs boeken?

Combinatie van humor en inspiraite

Jarenlange ervaring met grote events

Vertelt hilarische anekdotes

Vertaalt inzichten naar concrete tips

Haalt actuele onderwerpen aan zoals het voorkomen van een burn-out en het creëren van een gezonde work-life balance.

Ja, ik ben geïnteresseerd om Thijs te boeken als spreker

Keynotes Thijs Lindhout

100% Inspiratie Show 

meest geboekt!

Kan je team meer energie gebruiken? Organiseer je een event waarbij een uur knallende inspiratie gewenst is? Dan is dit de oplossing!

Masterclass Persoonlijk Leiderschap

Thijs neemt je mee langs de beste inzichten na het bezoeken van seminars en goeroes over de hele wereld. 50k aan inspiratie in 1 uur!

7 tips voor een succesvolle burn-out

De gemiddelde leeftijd van een burn-out is 32. Wat veroorzaakt een burn-out? Hoe voorkom je het? En hoe ga je er goed mee om?

Omgaan met verandering

De enige constante in het leven is verandering. Dit geldt zowel binnen organisaties als binnen je persoonlijke leven. Hoe kun je hier succesvol mee omgaan?

Lezing duurzaamheid

Organisaties die geen aandacht besteden aan duurzaamheid bestaan over 10 jaar niet meer. Hoe maak je van duurzaamheid iets leuks en waardevols?

Inspiratiesessie voor ondernemers

Thijs deelt tips vanuit de successen en fuck-ups van zijn eigen ondernemingen. Veel geboekt door ondernemersverenigingen!

Opdrachtgevers over Thijs Lindhout

De 100% Thijs Show is een verrassende en unieke show met veel afwisseling, humor en een perfecte interactie met het publiek.

Anneke Loonstra - Drenthe College

Zeer positieve ervaringen met Thijs Lindhout als spreker op een bijeenkomst over duurzaamheid bij de gemeente Veere. Verfrissend en inspirerend, fijn contact, goede voorbereiding en hij wist energie in de zaal te brengen én te houden.

Nathalie Goedhart - Gemeente Veere

Vrolijke, afwisselende show. Thijs weet het publiek te boeien en op een humoristische wijze met serieuze achterliggende gedachten tot de kern te komen.

Carla Maliepaard - Avans Flow

Graag ontvang ik meer informatie:

  • Voor- en achternaam