INTENS 7: Mastermind: Unleash The Power Within!
25 september 2015 

INTENS 7: Mastermind: Unleash The Power Within!

Een exclusieve aflevering vanuit Londen waar Thijs niet één persoon, maar vijf mensen interviewt. Hier volgt Thijs samen met zijn Mastermind het seminar Unleash The Power Within van Tony Robbins. Na drie dagen in dit intense seminar interviewt hij één voor één de mensen uit zijn Mastermind. Door het schreeuwen en ‘YES’ roepen zijn ze allemaal hun stem kwijt. Maar dat heeft ook wel weer z’n charme. Ontdek in deze aflevering wat een Mastermind is en waarom dit het nummer 1 ding is wat je zou moeten doen als je meer uit het leven wilt halen. En geniet van een kijkje in dit bizarre seminar… Hoe krijgt Tony Robbins het voor elkaar om 8000 mensen (!) YES te laten roepen en in een Peak State te krijgen en over kolen te laten lopen?! 

Walter Broersma

Walter is managementtrainee bij KLM. Uit zijn jaar hebben 3000 mensen op deze functie gesolliciteerd en zijn slechts 4 mensen aangenomen. Walter is dus al uitverkorene. Toch brengt het seminar hem een aantal bijzondere inzichten. Welke? Dat hoor je in het interview.

Hugo Bakker

Hugo is expert op het gebied van online succes: hoe kun je online je kennis en ervaring op welk gebied dan ook inzetten en hier geld mee verdienen? De echte jackpot is wanneer je dit proces kunt automatiseren waardoor je een passief inkomen stroom bouwt. Check Hugo’s boeken en websites, dit is absoluut de moeite waard:

–> Boek ‘Gevraagd Worden’. Klik hier voor meer info.

–> Boek ‘De 101werkvormen Formule’. Klik hier voor meer info.

–> PassiefInkomenOnline.nl

–> 101Werkvormen.nl

Sylvie van den Meerendonk

Sylvie hebt iedereen aan de baan van zijn/haar dromen! Ze is één van de beste loopbaanbegeleiders van Nederland. Op vrijdag 15 april 2016 lanceert ze haar boek ‘Nooit Meer Solliciteren’. Interessante links:

–> Bestel haar boek ‘Nooit Meer Solliciteren’ NU direct hier!

–> Haar loopbaan begeleiding bedrijf: AlightCareers.nl

Marieke van Nielen

Marieke heeft het hoogste niveau van ‘Clownerie’ in Nederland bereikt: Clown bij CliniClowns. Dit terwijl ze afgelopen jaren druk was met het opvoeden van twee kinderen. Een voorbeeld voor elke alleenstaande moeder en een bijzonder inspirerend verhaal. Ontdek het in de aflevering!

Richard Stronkman

Richards bedrijf PublicSonar.com scant social media op het gebied van dreigingen. Bijvoorbeeld terrorisme, aardbevingen, ProjectX of andere rampen. Zijn bedrijf groeit exponentieel omdat hij één inzicht extreem goed weet toe te passen. Welke dit is? Check het in de aflevering!

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via onderstaande SoundCloud player. Super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.