BONUS: Behind the scenes - Interview met Thijs door Mirjam Hegger
02 september 2021 

BONUS: Behind the scenes - Interview met Thijs door Mirjam Hegger

Hoe gaat het nu eigenlijk met Thijs? In deze aflevering word ik geïnterviewd over mijn ervaringen met deze podcast. En ik geef GOUD eerlijk antwoord. Vind ik het nog leuk? Wat is er zwaar aan podcasten? Welke impact heeft het op mijn leven? En vooral: hoe is de interactie met jou als luisteraar? Ik denk een leuke aflevering om meer te weten te komen over wat er achter de schermen gebeurd. Zeker als je vaste luisteraar bent van deze podcast!

In de intro hoor je meer over de ‘Hoe de Fuck vind ik Geluk’ theatershow. Je kunt deze show zien door 8 zalen in heel Nederland tussen 9 en 27 sept. In de intro ga ik in op de inhoud van deze show. En de (corona) maatregelen die worden getroffen. Want daar krijg ik heel veel vragen over. De antwoorden ontdek je als je op ‘afspelen’ drukt!

Tickets en tourschema: https://thijslindhout.nl/tour

Kijken via YouTube:

Luisteren via iTunes of Spotify:

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.