INTENS 114: Het unieke talent van Maaike Ouboter om mensen te raken
02 januari 2019 

INTENS 114: Het unieke talent van Maaike Ouboter om mensen te raken

“Ik geloof dat ik een beetje verliefd ben geworden”, riep ik impulsief in een Instagram story die ik na het interview met Maaike opnam. En hier is eerlijk gezegd niets aan gelogen. Maaike kwam bij mij op kantoor langs. En, hoe cheesy het ook mag klinken, het viel me meteen op: haar ogen stralen zo enorm! Dat kan niet zomaar, ben ik van overtuigd. Dat kan alleen als je puur en met plezier in het leven staat.

Een paar minuten later zaten we met een kop koffie tegenover elkaar en ging de microfoon aan. Ik was in de veronderstelling dat we het meteen over carrière en muziek zouden hebben. Vervolgens ontstond een filosofisch gesprek over het leven, over doelen stellen en over open staan voor toeval. Ik was onder de indruk van de wijsheden die uit Maaike kwamen. Gekscherend zei ik nog: “Mocht je een carrière switch overwegen kan je altijd nog inspirator worden!”.

Ik denk dat één van de meest pure gesprekken van de afgelopen honderd is ontstaan. Alsof er geen microfoons bij waren. Gewoon een puur gesprek tussen twee mensen met passie voor het leven en positieve verwondering. De meeste podcasts zijn voor in de auto of tijdens het sporten. Maar voor deze aflevering zou ik zeggen: zet een kopje thee, ga op zondag op de bank zitten en laat je meenemen door de mooie stem en wijze woorden van Maaike Ouboter.

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via onderstaande SoundCloud player. Super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.