INTENS 115: Waarom duurzaamheid urgent en leuk is - met Milan van der Meulen
03 januari 2019 

INTENS 115: Waarom duurzaamheid urgent en leuk is - met Milan van der Meulen

Het gaat slecht met onze aardbol. Heel slecht. Ik wou dat meer mensen zich hier bewust van waren. Want we moeten aan de bak met z’n allen. Het is geen cliché dat we moeten veranderen willen we onze kleinkinderen ook een mooi leven gunnen, het is de waarheid!

Gelukkig zijn er mensen als Milan van der Meulen. Milan ging op zijn 21e in de leer bij Al Gore. Daarna startte hij met zijn broer Enie.nl en leveren ze zonnepanelen aan consumenten en bedrijven. En wat ik als duurzame ondernemer prachtig vind: ze hebben de code gekraakt! Het is bij hun namelijk mogelijk om zonder eigen investering je dak vol te leggen met zonnepanelen en hier vanaf dag 1 geld mee te verdienen!

Van dat soort concrete maatregelen moeten we er meer hebben. Een no-brainer die goed is voor mens, milieu en portemonnee. In dit interview kun je genieten van twee jonge honden die een passie voor duurzaamheid delen en duidelijke taal spreken. Een must-listen als je in een uurtje bijgepraat wilt worden over duurzaamheid en hoe leuk het is om een steentje bij te dragen aan een groenere en gezondere aardbol!

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.