INTENS 196: Binnen 2 jaar financiële vrijheid met Martijn van den Berg
20 september 2020 

INTENS 196: Binnen 2 jaar financiële vrijheid met Martijn van den Berg

In deze episode heb ik Martijn van den Berg geïnterviewd over het onderwerp: geld. Met name hoe je jouw geld voor jou kunt laten werken door te investeren in vastgoed.

Wellicht heb je hier mensen in jouw omgeving over gehoord en ben je nieuwsgierig naar tips of details. Het is Martijn gelukt om binnen 2 jaar financieel vrij te zijn. Daarom heb ik hem uitgenodigd om uit te leggen hoe het werkt om je geld in stenen te investeren.

Of je nu wel of niet jouw geld wil investeren, blijft het een waardevol interview. Het zet je tot nadenken over lifestyle, mindset en creatieve oplossingen om doelen te bereiken.

Wil je het e-book ’12 makkelijke manieren om te beleggen in vastgoed, zonder eigen geld’ lezen, ga dan naar thijslindhout.nl/vrijheid. Hier kun je ook de cursus aanschaffen met voor jou als luisteraar als extra een coachings-call.

Voor de premium-leden hebben wij een video opgenomen waarin Martijn verteld hoe je een pand kunt kopen voor de marktprijs buiten Funda om. Wil je toegang tot dit bonus materiaal? Word dan hier premium-lid.

Kijken via Youtube:

Luisteren via iTunes of Spotify:

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.