INTENS 202: Verbeter je leven door beter te slapen - met Floris Wouterson
01 november 2020 

INTENS 202: Verbeter je leven door beter te slapen - met Floris Wouterson

Ontdek praktische tips om beter te slapen! Floris is dé slaapexpert van de Benelux. Wegens succes heb ik hem voor de tweede keer uitgenodigd in deze podcast. Slaap is een onderwerp dat ons allemaal aangaat. Veel mensen hebben moeite met in slaap komen, liggen vaak wakker of slapen slecht. Dit is best zorgwekkend gezien je slaap invloed heeft op alle andere gebieden van je leven: je energielevel, je werk, je relaties en niet in de laatste plaats: je gemoedstoestand.

Tijd om hier aandacht aan te besteden dus! En dat gaan we doen in deze aflevering. Je ontdekt tientallen concrete tips voor een betere nachtrust. Zo ontdek je hoe en waarom een goede nachtrust ’s ochtends al begint, wat je ’s avonds wel en niet moet doen om goed in te slapen en hoe je beter kunt slapen als je met iemand samen slaapt.

Tot slot: voor Premium-leden deelt Floris een truc die je kunt toepassen om in het weekend uit te slapen EN je ritme te behouden. Ideaal voor als je pas om 04:00 ’s nachts in je bed ligt en wil uitslapen. Deze truc heb ik zelf toegepast en werkt zo mega goed. Je fopt als het ware je onderbewuste. Word Premium-lid en ontdek wat deze truc is!

Kijken via Youtube:

Luisteren via iTunes of Spotify:

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.