INTENS 92: Joseph Oubelkas zat 1637 dagen onschuldig vast.
09 juli 2018 

INTENS 92: Joseph Oubelkas zat 1637 dagen onschuldig vast.

23 december 2004, de dag die Joseph Oubelkas nooit zal vergeten. Joseph wordt tijdens een zakenreis in Marokko onterecht opgepakt en veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf. Een ware nachtmerrie, welke een grote impact heeft gehad op zijn leven.

Positief in het leven staan, hoe doe ik dat? Ik geef je 12 tips!
Door

Positief in het leven staan, hoe doe ik dat? Ik geef je 12 tips!

op 01 Dec 2020

[…] Een van de meest intrigerende interviews was met Leo Bormans, over de wetenschap van geluk. Ook het interview met Joseph Oubelkas is erg inspirerend. Hij zat meerdere jaren onschuldig vast in een gevangenis in […]

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.