Video Aspect Ratio: 16:9

Keynote speaker Thijs Lindhout

8 jaar

ervaring als spreker

50+

lezingen per jaar

250

geluksexperts geinterviewd

  • Thijs is veelgevraagde spreker met als doel energie en inspiratie
  • Hij heeft meer dan 250 experts over dit onderwerp geïnterviewd. 
  • De beste inzichten uit deze hieruit deelt hij tijdens zijn humoristische keynotes.

"Thijs heeft een groot talent om grote groepen mensen te inspireren."

Albert Sonnevelt

Psycholoog

"Zeer positieve ervaringen met Thijs Lindhout als spreker op een bijeenkomst over duurzaamheid bij de gemeente Veere. Verfrissend en inspirerend, fijn contact, goede voorbereiding en hij wist energie in de zaal te brengen én te houden."

Nathalie Goedhart

Gemeente Veere

"Vrolijke, afwisselende show. Thijs weet het publiek te boeien en op een humoristische wijze met serieuze achterliggende gedachten tot de kern te komen."

Carla Maliepaard 

Avans Hogeschool

Guido Weijers

Caberatier

"Thijs heeft zijn inspirerende woorden en boodschap van nature."

Angela Groothuizen

Presentatrice & zangeres

"Een avond met Thijs is een aanrader. Hij motiveert, inspireert en hij entertaint."

Wouter Truffino

CEO Holland Contech

"Thijs scoorde een 9,4 tijdens ons event. De hoogste score ooit!"

Rogier Verstralen

RadboudUMC

"Thijs was de afsluiter tijdens ons Health & Happiness congres. Wat ik van zijn optreden vond? Een 10+!"

Op mijn 21e zat ik in de zaal bij een seminar van inspirator Remco Claassen. Dat veranderde alles voor mij. Sindsdien ben ik de wereld over gevlogen om alles te leren wat er te leren valt over 'geluk en succes'. Op deze seminars heb ik de meest bizarre dingen meegemaakt: van over hete kolen lopen tot een weekend lang mediteren. Dit leverde veel interessante inzichten over geluk en succes. 


Om val alle invalshoeken te leren heb ik mijn zoektocht in Nederland voortgezet en ben ik begonnen met het interviewn van succesvolle mensen en geluksexperts. Van Jan Geurtz en Ruben van Zwieten tot André Kuipers en Rico Verhoeven. Door alles toe te passen op mijn eigen leven zit ik vol waardevolle lessen in de vorm van successen en fuck-ups. Op het podium deel ik de beste en meest hilarische resultaten. 


Dat doe ik tijdens mijn keynotes, maar ook in mijn '100% Inspiratie Show', waarmee ik in 2018 een uitverkochte tour heb gedaan langs de Nederlandse theaters.

Keynote Inspiratie

(meest geboekt)

Thijs neemt je mee langs de beste inzichten na het bezoeken van seminars en goeroes over de hele wereld. 50k aan inspiratie in 1 uur!

Organisaties die geen aandacht besteden aan duurzaamheid bestaan over 10 jaar niet meer. Hoe maak je van duurzaamheid iets leuks en waardevols?

Thijs deelt tips vanuit de successen en fuck-ups van zijn eigen ondernemingen. Veel geboekt door ondernemersverenigingen!

"De beste podcast voor ondernemers: 100% Inspiratie van Thijs Lindhout."

"Thijs Lindhout vertelt theatergangers over de maakbaarheid van het leven."

"Thijs Lindhout: een inspirator die groots droomt."

"Deze 8 eigenschappen hebben succesvolle mensen gemeen."

[gravityform id="1" title="false" description="false"]