INTENS 110: Verlangen naar Minder met Jelle Derckx
08 oktober 2018 

INTENS 110: Verlangen naar Minder met Jelle Derckx

Dames en heren: Jelle Derckx, wat een held. Ik zag ‘m veel voorbijkomen op Instagram en ik had altijd al zo’n gevoel dat we eens samen moesten hangen. Dat bleek wederzijds want Jelle stuurde me een berichtje met precies dat voorstel. Een bro-date was een feit. Jelle kwam met zijn blije hoofd bij mij op kantoor langs en het idee was dat ik hem ging interviewen. 

Alleen hebben we zo veel gezamenlijke passies dat ik het niet kon laten om me ook in het gesprek te mengen. Het is dus een soort hybride aflevering geworden: tussen interview en gesprek in. Jelle speelt de hoofdrol, met mij als sidekick haha.

En waar hebben we ’t dan over? Over twee onderwerpen waar we mega gepassioneerd over zijn: duurzaamheid en persoonlijke groei. Eigenlijk zijn deze twee het beste samen te vatten als: bewust leven. Als je er van houdt om bewuste keuzes te maken in het leven. Als je niet mee wilt gaan met de massa, maar zelf wilt bepalen waar je je tijd, geld en energie aan besteedt… dan is dit interview voor jou! Ik stuiter nog steeds na. Ga snel luisteren!

Belangrijke links:

–> Boek ‘Verlangen naar minder’
–> Tickets voor de 100% Inspiratie Show

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via onderstaande SoundCloud player. Super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.