Zomerspecial 4/4: Sydney Brouwer bewijst dat je in 2 jaar tijd expert kunt worden
25 september 2015 

Zomerspecial 4/4: Sydney Brouwer bewijst dat je in 2 jaar tijd expert kunt worden

In de maand augustus geniet ik van een welverdiende (al zeg ik het zelf) vakantie. Maar de Podcast gaat gewoon door! Een aantal van mijn ondernemersvrienden interview ik tijdens een extravagant Mastermind XL weekend in de Ardennen. Elk met een uniek verhaal, een unieke boodschap en gegarandeerd inspiratie. Er zijn in totaal vier van deze 100% Inspiratie zomerspecials. Shining stars van deze afleveringen zijn Marc de Groot, Demian Beenakker, Laura Klauss en last but not least Sydney Brouwer. Op deze pagina kun je de Podcasts beluisteren en vind je meer info over deze gasten.

Sydney Brouwer bewijst dat je in 2 jaar tijd expert kunt worden

Last but not least. Mijn goede vriend, trouwe viervoeter en vroeger partner in crime: Sydney Brouwer. Ik hou van deze jongen. Maar laat ik niet te veel uitweiden over mijn persoonlijke liefde voor Sydney. Ik weet zeker dat je het interview met hem inspirerend gaat vinden. Zijn levenspad is voor veel mensen herkenbaar: hij koos een willekeurige studie. Toen hij was afgestudeerd had hij geen idee wat hij wilde gaan doen en wat zijn echte passies waren. Maar in plaats van settelen voor een middelmatige baan en een middelmatig leven heeft Sydney iets gedaan waar ik extreem veel bewondering voor heb. Dit kan ik iedereen 100% kan aanraden. Wat dat precies is hoor je in het interview.  Inmiddels is Sydney dé expert op zijn vakgebied en verdient hij zijn geld met iets waar volledig zijn passie ligt. Klinkt aantrekkelijk? Beluister het interview en ik beloof je, je zal er geen spijt van krijgen ;) Check ook zijn website SydneyBrouwer.nl.

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via onderstaande SoundCloud player. Super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.