INTENS 15: Arie Koomen over het leven als cabaretier
25 september 2015 

INTENS 15: Arie Koomen over het leven als cabaretier

Arie Koomen is één van de beste en bekendste cabaretiers van Nederland. Je kent hem van het televisieprogramma De Lama’s. Dit programma heeft de Gouden Televisier-Ring gewonnen.

Ook kun je hem kennen van ‘Arie & Silvester’. Tussen 1996 een 2006 hebben ze maar liefst 7 theatershows geschreven en door heel Nederland gespeeld in uitverkochte theaters. Hun werk is in 2005 en 2006 bekroond met de Cabaret Award voor beste cabaretformatie.

Van succes kun je dus wel spreken. Maar hoe is het om ‘door te breken’ als cabaretier? Dit is bij uitstek een wereld waarin duizenden mensen het proberen maar het slechts enkelen lukt om hier een boterham mee te verdienen. Laat staat de top van Nederland te bereiken.

Het is Arie gelukt en hij vertelt tijdens het interview met Thijs op uiterst nuchtere en uiteraard hilarische wijze hoe het leven als cabaretier er uit ziet. Hij deelt tips voor iedereen die wil doorbreken en onthult de geheimen achter zijn succes.

Ben je toe aan een Podcast die heerlijk lekker wegluistert, waarbij je kan lachen, maar stiekem ook geïnspireerd raakt? Beluister dan nu! Dit is de perfecte aflevering voor lekker thuis op de bank of in de file in de auto. GENIET!

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via onderstaande SoundCloud player. Super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Dennis
Door

Dennis

op 06 Apr 2020

Link van iTunes is verkeerd, gaat naar aflevering 100

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.