INTENS 103: Anke van Donkersgoed over het nemen van een tussenjaar

INTENS 103: Anke van Donkersgoed over het nemen van een tussenjaar

Toen ik 21 was belandde ik voor het eerst op een seminar over ‘persoonlijke ontwikkeling’. Veel mensen kwamen toen naar mij toe en zeiden: “Ik wou dat ik deze inzichten op deed toen ik nog zo jong was als jij!”. Dat snap ik goed. Het is zonde dat we op school alleen maar vakken leren en ‘het leven’ zelf moeten uitvogelen.

Jammer dat er voor sommige mensen op latere leeftijd een burn-out, depressie of ziekte voor nodig is om dan pas aan de slag te gaan met de vraag: wie ben ik eigenlijk en waar word ik gelukkig van? Sorry als dit heftig klinkt, maar in mijn ogen is dit de werkelijkheid.

Super enthousiast werd ik daarom toen ik Anke van Donkersgoed ontmoette….

….en zij mij vertelde over haar stichting Breekjaar. Dit is een tussenjaar voor jongeren die na de middelbare school nog niet precies weten wat ze willen met hun leven (oftewel: iedereen op die leeftijd). Tijdens dit jaar wordt je ondergedompeld in persoonlijke ontwikkeling.

Je leert wijze lessen over het leven en jezelf. Ik kan niet enthousiaster over dit concept zijn. Daarom vroeg ik Anke voor een interview en ze zei JA :) Dit interview is NU te beluisteren. Check de 100% Inspiratie Podcast aflevering INTENS 103 😎🙏🏻🔥🔥

Belangrijke links:

–> Check de website van Stichting Breekjaar

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via onderstaande SoundCloud player. Super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.