BONUS: Rouwen na het overlijden van mijn moeder
01 september 2021 

BONUS: Rouwen na het overlijden van mijn moeder

In deze aflevering word ik geïnterviewd door Annemiek Dogan voor haar podcast ‘Ik Lust Je Rouw’. Ik vond het zo’n mooi gesprek dat ik het interview ook hier op mijn Youtube Kanaal online zet. Dit is misschien wel het meest persoonlijke wat ik ooit heb gedaan, dus ben erg benieuwd wat je er van vindt.

Heb je interesse in de online cursus ‘Ik lust je rouw’ check dan: https://thijslindhout.nl/rouw/ (met code ‘thijslindhout’ pak je € 50 korting!)

Ook wil ik je van harte uitnodigen voor één van de shows van mijn nieuwe tour! Dit is het VERVOLG op mijn vorige theaterprogramma ‘100% Inspiratie Show’. Dit keer gaan we in op de ontdekkingstocht naar de verbinding met jezelf.

Na een jaar van uitstellen mag ik eindelijk met deze NIEUWE show genaamd ‘Hoe de Fuck vind ik Geluk?’ de theaters in. En jij bent uitgenodigd!

Check hier het tourschema:
9 september – Heerenveen
10 september – Alkmaar
11 september – Eindhoven
16 september – Oss
17 september – Gouda
22 september – Amstelveen
24 september – Dordrecht
27 september – Utrecht

Check voor tickets en info: https://thijslindhout.nl/tour/ Bij mijn vorige tour vond ik het zo leuk om met mijn luisteraars, jij dus, in contact te komen. Niet alleen tijdens de voorstelling, maar ook achteraf in de foyer. Dus hopelijk zie ik je bij één van de voorstellingen! Zie: https://thijslindhout.nl/tour/

Kijken via YouTube:

Luisteren via iTunes of Spotify:

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.