INTENS 119: Breek je vrij met Edwin Selij
06 januari 2019 

INTENS 119: Breek je vrij met Edwin Selij

Edwin Selij: 15 jaar geleden had je hem kunnen kennen als die junk achter het station. Nu is hij oprichter van het grootste Hypnose Instituut van de Benelux: Hypnose Instituut Nederland. Vaak interview ik mensen die óf een interessant levensverhaal hebben óf expert zijn en ons kunnen helpen bij een gelukkiger leven. Edwin valt in beide categorieën.

Het nummer 1 inzicht uit dit interview dat me tot nadenken heeft gezet is: je bent het niet, je doet het! Dit geldt niet alleen voor je angsten of fobieën maar ook voor depressies en stress. De crux zit ‘m in je patronen. In de eerste 8 jaar van je leven worden je overtuigingen en patronen (hoofdzakelijk door je ouders) geïnstalleerd. Voor de rest van je leven voer je simpelweg dit programma uit. Tenzij je op latere leeftijd actief aan de slag gaat om dit aan te passen…

Klinkt heftig? Klinkt sterk? Ik nodig je uit om het interview met Edwin Selij te beluisteren. Ik beloof je dat je nieuwe dingen gaat leren. En ik beloof je dat je je gaat vermaken. Edwin kan op humoristische wijze vertellen. Dus heb je zin om met een glimlach essentiële lessen te leren over het leven? Klik op de link!

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.