INTENS 126: Een spirituele zoektocht naar antwoorden - met Mayke Niestadt
15 februari 2019 

INTENS 126: Een spirituele zoektocht naar antwoorden - met Mayke Niestadt

Met de 100% Inspiratie Podcast onderzoek ik alles wat te maken heeft met geluk en succes. Hopelijk volg je me al op deze zoektocht. En anders nodig ik je bij deze van harte uit! Het interessante is namelijk dat ‘geluk’ zo veel kanten heeft.

Er zijn een hele hoop boeken geschreven, worden seminars gegeven en zijn coaches te vinden die beweren dat geluk te vinden is als je het leven volgens jouw spelregels speelt. Als je de ideale omstandigheden voor jezelf creëert: je ideale baan, je ideale partner, je ideale bankrekening, je ideale huis, je ideale vakanties, etc. En er zijn nog bewezen methodes ook om dit sneller en makkelijker te bereiken!

Aan de ene kant is dit heel inspirerend. Aan de andere kant heb je niet 100% controle op de omstandigheden van je leven. En is het ook ‘tricky’ om je geluk afhankelijk te maken van externe factoren. Een alternatief is dat je geluk in jezelf vindt. Het best beluisterde interview tot nu toe (!!) gaat hier over, namelijk het interview met Jan Geurtz.

En nu staat een interview online met een verdieping hierop! Namelijk met Mayke Niestadt. Mayke is 31 lentes jong en laat je kennis maken met meerdere facetten van spiritualiteit. In een 1,5 uur durend interview vertelt ze over haar zoektocht naar antwoorden. En die vond ze vooral in de spirituele hoek. Ik ben hier heel enthousiast over, omdat dit wat mij betreft een onderdeel in ‘gelukkig leven’ is wat mega onderbelicht is. Stop daarom met dit lezen en start met dit bijzondere interview luisteren. Ik ben benieuwd wat het met je doet!

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Seb
Door

Seb

op 12 Feb 2019

een van de beste podcasts van Thijs naar mijn idee. Zelden iemand zo duidelijk en rustig horen vertellen over het ego, bewustzijn en spirituele ontwaking.

Roos
Door

Roos

op 13 Feb 2019

Wat jammer dat ie niet via Soundcloud kan worden afgespeeld?!

Roos
Door

Roos

op 13 Feb 2019

Oh jawel! Oeps! Gevonden haha! Ben benieuwd naar het interview!

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.