INTENS 122: Michael Schack is één van de beste drummers ter wereld
14 januari 2019 

INTENS 122: Michael Schack is één van de beste drummers ter wereld

Ontmoet je helden! Althans, dat is wat ik doe. Zo’n 10 jaar geleden zag ik voor het eerst een clinic van Michael Schack. Ik was meteen verliefd op zijn stijl van drummen. Op dat moment was ik zelf 20 jaar oud en drumde ik net een paar jaar. Als je me toen had verteld dat ik ooit samen met hem zou drummen had ik je voor gek verklaard.

Maar dat is uiteraard wat we hebben gedaan toen ik bij hem thuis kwam om hem te interviewen voor de 100% Inspiratie Podcast. Echt ongelofelijk die kansen die het hebben van deze podcast biedt :). Wat ook nog eens bleek dat Michael off stage net zo vrolijk en positief is als on stage. Je kan je voorstellen dat het nogal klikte tussen ons 😉

Wat heb jij dan aan dit interview? We gaan het uiteraard hebben over geluk en succes! Succes dat heeft Michael. Een optreden voor 15.000 man is geen uitzondering. Maar hoe zit het met liefde, lifestyle en meer? Maakt succes (in zijn geval) ook gelukkig? Dat is waar we het over gaan hebben en waar ik niet uitgepraat over kan raken.

Dit interview zit weer boordevol mooie verhalen. En geniet ook van twee ontzettende drumnerds die het leuk hebben samen. Last but not least. Dit interview is ook volledig te bekijken op Youtube! BAM! De 100% Inspiratie Podcast knalt erin in 2019🔥🔥😎

Klinkt dit interessant? Onderstaand kun je het interview bekijken. Wil je liever luisteren? Scroll dan iets verder omlaag, daar vind je meerdere opties om het interview te beluisteren, bijvoorbeeld op je telefoon. Handig voor tijdens het autorijden of sporten.

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.