INTENS 144: De positieve mindset van Roué Verveer
09 juli 2019 

INTENS 144: De positieve mindset van Roué Verveer

Hoe ga je om met situaties in het leven die ongewenst zijn? Soms gebeuren er dingen (groot of klein) waar je niets aan kunt doen, waar je géén invloed op hebt, maar waar je toch heel erg mee zit.

Aan de ene kant logisch, want dit hoort bij het leven. Aan de andere kant dient het je niet door te lang stil te staan bij het probleem. Accepteer dat het zo is en steek je energie in de oplossing!

Wat een gekke tekst voor interview met een comedian denk je nu wellicht. Nou, ga het interview dan maar luisteren! Want ja, Roué is succesvol cabaretier. Hij heeft meer dan 13 (!!) solo programma’s gemaakt, heeft met de Gabbers 10x in een UITVERKOCHT Ziggo Dome gestaan. En in het voorjaar van 2020 staan er al 68 shows gepland met zijn nieuwe voorstelling. Deze man werkt dus hard en heeft succes.

Maar we gaan het in dit interview vooral hebben over zijn positieve mindset. Een deel van zijn theaterprogramma Heppie de Peppie (2017-2019) ging hier over. Roué heeft zijn positieve mindset van nature. En in dit interview leert hij jou hoe je ook deze mindset bij jezelf kunt installeren! Het zit ‘m namelijk in een aantal simpele vragen die je jezelf kunt stellen…

Wat deze vraag zijn ga je ontdekken in dit interview! Go listen & enjoy!

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.