INTENS 129: 'Verbindend Vermogen' met Marco Buschman
04 maart 2019 

INTENS 129: 'Verbindend Vermogen' met Marco Buschman

“Ben ik bereid om echt naar mezelf te kijken?”

De podcast aflevering die vandaag online is gekomen staat in het teken van 1 ding: verbinding. Hiervoor heb ik de auteur uitgenodigd van het boek ‘Verbindend Vermogen’, namelijk: Marco Buschman. Op mijn vraag hoe je verbinding met jezelf kunt krijgen was bovenstaande quote Marco’s antwoord. Want verbinding is het mooiste wat er is, maar niet altijd makkelijk. Vaak juist confronterend. Durf je dit aan te gaan met jezelf?

Mijn ontmoeting met Marco kwam op het juiste moment. Ik ben heel enthousiast over dit interview om twee redenen.

1) Zijn verhaal ligt perfect in lijn met mijn posts van de afgelopen twee weken over geluk & succes. Marco’s carrière begon met het volgen van de stappen naar succes. En het werkte! Hij werd major bij het leger. En bekleedde later een hoge functie bij Capgemini. Tot hij ontdekte dat succes niet gelukkig maakt. Hij gooide het roer radicaal om. Met veel coaching, zelfontwikkeling, vallen en opstaan ontdekte hij het nummer 1 ding dat gelukkig maakt: verbinding.

2) En dit ligt weer 100% in lijn met mijn conclusie na mijn onderzoek naar geluk & succes van inmiddels meer dan 10 jaar. Het leven is geen zoektocht naar geluk en succes, maar een zoektocht naar connectie met jezelf.

Wekt dit je interesse? Ik nodig je uit om je te verbinden met ons en onze filosofie door heerlijk (het liefst in de natuur) deze aflevering te beluisteren.

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Jamie
Door

Jamie

op 10 Mar 2019

Super inspirerend weer!

Desiré
Door

Desiré

op 25 Mar 2019

Iedere podcast berwonder ik je weer om je talent om ingewikkelde materie zo mooi, kort en krachtig samen te vatten Thijs! Gave podcast met Marco. Dit is de eerste keer dat ik je website bekijk. Ik ga op zoek naar de winactie met Marco :) I like!

Natalie
Door

Natalie

op 25 Mar 2019

Een hele mooie inspirerende Podcast met Marco. Ik ga deze nog een keer luisteren omdat ik ook tegelijkertijd in mijn kas aan het werk was met mijn zoontje erbij. Er warden mooie waardevolle dingen gezegd die ik nog eens wil beluisteren.

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.