INTENS 133: Hoge pieken en diepe dalen - Fien Vermeulen
01 april 2019 

INTENS 133: Hoge pieken en diepe dalen - Fien Vermeulen

OKÉ DIT IS HEEL TOF! Al een jaar lang denk ik: wat zou het leuk zijn om eens een interview te doen met Fien Vermeulen. Ik volg haar op Instagram en vind dat ze een bepaalde openheid en positiviteit uitstraalt die mij nieuwsgierig maakt naar haar verhaal. En dat verhaal kan je nu ontdekken!

Het interview met Fien is misschien wel het meest intieme gesprek tot nu toe. Aan de ene kant is het super inspirerend hoe Fien haar droom heeft verwezenlijkt. Als kind wilde ze al presentatrice (van het jeugdjournaal) worden. Aan de andere kant is ze ook heel eerlijk over de keerzijde van een leven in de schijnwerpers: “Zolang ik de externe aandacht nog nodig heb weet ik niet of dit de beste beroepskeuze voor mij is.”.

Hier HOU ik van. Mensen die zo f*cking eerlijk zijn. Die durven te vertellen over de mooie kanten van het leven, maar ook de minder mooie kanten. Zo vertelt Fien ook over de periode toen ze kanker kreeg. Ik vroeg haar: “Hoe ging je daar als iemand die van nature zo positief is mee om?”. In het antwoord licht Fien toe hoe haar positiviteit misschien ook wel haar valkuil was.

Wat ze daar precies mee bedoelt ga ik hier niet verklappen. Je moet het interview gewoon gaan luisteren. Of KIJKEN! Want hij staat ook op YouTube. Klik op de link en GO!

Thank you Fien voor je openheid en eerlijkheid. Wat een magische ontmoeting 🙏🏻❤️

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.