Page content

article content

INTENS 134: Als je meer focus wil moet je dit interview luisteren – Mark Tigchelaar

Herken je dit: je bent bezig met een taak maar raakt snel afgeleid. Je bent aan het bellen maar hebt moeite om je aandacht bij de ander te houden. Je luistert naar een presentatie en je focus gaat overal heen behalve naar de persoon die aan het presenteren is? Als dit gebeurt: wat denk je dan? Ik vond mezelf altijd dom. Maar na het interview met Mark Tigchelaar weet ik: dit is een luxe probleem.

Als je dit herkent dan werken je hersenen namelijk te snel. En dat is iets goeds. Je moet alleen je concentratielekken goed onder controle hebben. En dat zijn er vier. In dit interview behandelt Mark de oorzaak van deze vier concentratielekken en hoe hier mee om te gaan. Na het luisteren van dit interview begrijp je je eigen brein beter en kun je met meer focus je dromen / doelen bereiken. Of gewoon je werk doen.

De positieve reacties op dit interview zijn niet te stoppen. Iedereen herkent dit. De inzichten die Mark geeft geven je herkenning. En de praktische tips zorgen ervoor dat je direct (tijdens het interview al) aan de slag kunt!

Wie is Mark dan? Hij is focus expert en heeft meer dan 50.000 boeken verkocht. Zijn nieuwste boek Focus AAN/UIT ligt nu in de winkel. Maar ga eerste het interview maar luisteren of kijken!

Belangrijke links:

–> Bizar vette winactie!
–> Bestel hier het boek Focus AAN/UIT

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Comment Section

1 reactie op “INTENS 134: Als je meer focus wil moet je dit interview luisteren – Mark Tigchelaar


Door Willemiek op 10 april 2019

de link voor de win actie lijkt het niet te doen

Plaats een reactie


*