INTENS 134: Als je meer focus wil moet je dit interview luisteren - Mark Tigchelaar
09 april 2019 

INTENS 134: Als je meer focus wil moet je dit interview luisteren - Mark Tigchelaar

Herken je dit: je bent bezig met een taak maar raakt snel afgeleid. Je bent aan het bellen maar hebt moeite om je aandacht bij de ander te houden. Je luistert naar een presentatie en je focus gaat overal heen behalve naar de persoon die aan het presenteren is? Als dit gebeurt: wat denk je dan? Ik vond mezelf altijd dom. Maar na het interview met Mark Tigchelaar weet ik: dit is een luxe probleem.

Als je dit herkent dan werken je hersenen namelijk te snel. En dat is iets goeds. Je moet alleen je concentratielekken goed onder controle hebben. En dat zijn er vier. In dit interview behandelt Mark de oorzaak van deze vier concentratielekken en hoe hier mee om te gaan. Na het luisteren van dit interview begrijp je je eigen brein beter en kun je met meer focus je dromen / doelen bereiken. Of gewoon je werk doen.

De positieve reacties op dit interview zijn niet te stoppen. Iedereen herkent dit. De inzichten die Mark geeft geven je herkenning. En de praktische tips zorgen ervoor dat je direct (tijdens het interview al) aan de slag kunt!

Wie is Mark dan? Hij is focus expert en heeft meer dan 50.000 boeken verkocht. Zijn nieuwste boek Focus AAN/UIT ligt nu in de winkel. Maar ga eerste het interview maar luisteren of kijken!

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Willemiek
Door

Willemiek

op 10 Apr 2019

de link voor de win actie lijkt het niet te doen

Willemijn Huisman
Door

Willemijn Huisman

op 29 Apr 2019

Open deur, maar ik trap hem toch even in: slapen. Dat moet ik nu ook doen.....

Evertine
Door

Evertine

op 11 May 2019

-

Hans van Wakeren
Door

Hans van Wakeren

op 17 May 2019

Mijn focustip: als je werk het toelaat, doe de taken die (meer dan twee uur) duren in de bibliotheek. Drink veel water tijdens de 90 minuten blokken. Neem ruim voldoende tijd voor voorbereiding van je focusklus: genoeg batterij, geld bij je voor een koffietje, lunch in je tas, etc. Alles om te zorgen dat als je eenmaal zit, je voorlopig niet van je plek hoeft. Goeie podcast, bedankt Mark en Thijs!

Luistertip voor meer focus! | VolBewust Mindschool
Door

Luistertip voor meer focus! | VolBewust Mindschool

op 19 May 2021

[…] en heb je moeite met focussen? Enthousiast vertelde Jeffrey laatst aan mij over de podcast van Thijs Lindhout met Mark Tigchelaar over focussen en dat ik die echt MOEST luisteren. En gelijk had ie. Regelmatig […]

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.