INTENS 135: Wat zeggen de wetten van de natuur over persoonlijke ontwikkeling? - met Menno Braakman
18 april 2019 

INTENS 135: Wat zeggen de wetten van de natuur over persoonlijke ontwikkeling? - met Menno Braakman

Voor aflevering INTENS 41 reisde ik af naar het oosten om Sabine Uitslag te interviewen. Na het interview nodigde Sabine me uit om te blijven lunchen en ontmoette ik haar man Menno Braakman. En ken je dat? Dat je soms iemand ontmoet die in net zo’n energie zit als jij en dat de passie tegen de plinten klotst? Dat gebeurde er.

Menno vertelde me o.a. over numerologie. Dit is een combinatie van zowel wetenschappelijke inzichten als spirituele wijsheid waarmee je aan de hand van je geboortedatum interessante conclusies kunt trekken over jezelf als persoon en je leven. Menno deed dat aan de hand van mijn geboortedatum en ik was sprakeloos.

We zijn nu twee jaar verder en Menno en ik hebben altijd contact gehouden. Als we elkaar zien dat hebben we het meteen over onze visies op persoonlijke ontwikkeling. En Menno’s visie vind ik een hele interessante. Eentje die ik niet bij andere mensen hoor. En laat dat nou precies de reden zijn dat ik hem heb uitgenodigd voor een interview in de 100% Inspiratie Podcast.

Benieuwd naar zijn visie? Hij legt de link tussen de wetten van de natuur en persoonlijke ontwikkeling. En ook tussen de wetten van de natuur en het functioneren van teams. Als je m’n podcast luistert en je houdt van verschillende visies op groei, zingeving en leiderschap, dan ga je dit interview leuk vinden. Nu te beluisteren!

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.