INTENS 117: Je beste nachtrust ooit - met Floris Wouterson
26 maart 2019 

INTENS 117: Je beste nachtrust ooit - met Floris Wouterson

In mijn podcast laat ik mensen aan het woord die een waardevolle boodschap te delen hebben omtrent geluk. Soms zijn dat hele persoonlijke verhalen over het overwinnen van een trauma. Soms zijn dat mensen met een gouden medaille die vertellen hoe zij de beste ter wereld zijn geworden. En soms zijn dat experts die waardevolle tips kunnen geven over één specifiek onderwerp. Zo iemand is Floris Wouterson. Zijn expertise: slaap.

Ik hoef je denk ik niet te vertellen hoe belangrijk dit onderwerp is. Je slaapt 1/3 van je leven. Althans, hopelijk! Daar hebben we al één van de thema’s te pakken die we uitgebreid bespreken in dit interview: hoeveel uur moet je slapen? Het fijne aan Floris is: hij weet alles. Daarom is dit interview een spoedcursus in alles wat je wil en moet weten over een goede nachtrust.

Wat bijvoorbeeld enorm wordt onderschat is de negatieve gevolgen van een slechte nachtrust. Denk aan: weinig energie, geen focus, snel geïrriteerd, lage weerstand, gevoelig voor depressie en ga zo maar door. In een kleine 90 minuten ramt Floris er aan de lopende band tips doorheen die jou kunnen helpen bij een betere nachtrust. Van de keuze van je matras tot het hebben van een orgasme. Nu heb ik je aandacht of niet? 😉 Luisteren die hap! 

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.