INTENS 136: Helemaal naar de Meditering - met Mark Siegenbeek van Heukelom
23 april 2019 

INTENS 136: Helemaal naar de Meditering - met Mark Siegenbeek van Heukelom

Ik dacht meteen: ‘Deze dude moet ik interviewen!’ toen ik hoorde over de titel van zijn boek. Dat is namelijk: ‘Helemaal naar de meditering’ geschreven door Mark Siegenbeek van Heukelom. Deze titel verklapt dat hij bezig is persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit, maar ook zichzelf niet te serieus neemt. En daar hou ik van!

Mijn hypothese bleek juist. Mark en ik ontmoette elkaar een uur voor de opname van deze podcast. De energie klotste meteen tegen de plinten. Één van de dingen die ik heel tof vind aan Mark is dat hij een koning is in het geven van uiterst nuchtere inzichten. Voorbeeld: “Als je vrijgezel bent, ben je 1 stap vóór op mensen die in een relatie zitten die niet werkt. Die moeten het eerst nog uitmaken en dan pas kunnen ze op zoek naar een relatie die wel werkt.”, aldus Mark.

En ook licht hij toe waarom je een voorsprong op hebt op mensen die een ‘7-tjes’ leven hebben als je leven een 4 is. Ben je benieuwd welke toelichting en context hierbij hoort? Kan je tegen twee dudes die knallen van de passie en de energie? Dan is dit interview een aanrader!

Nu te beluisteren via je favo podcast app of te bekijken via YouTube!

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Jurgen
Door

Jurgen

op 24 Apr 2019

Weer een super super tof interview! De enthousiasme was weer geweldig! Lets go for the big 10!!!

Dimitri
Door

Dimitri

op 25 Apr 2019

Wat een coole gast is die Mark zeg. Weer voor de volle 100% geluisterd naar je podcast. Op naar die dikke voldoende (maar goed is goed genoeg) :-)

Christof
Door

Christof

op 26 Apr 2019

TOP wat een super enthousiaste Podcast en presentatie. Ook al neemt het een beetje energie elke weer doe je inspiratie op! Een kleine 7 richting 6 dus werk aan de winkel. Binnenkort een bezoekje brengen aan het Theater het klokhuis te Antwerpen zodat ik de inspirerende 100% Thijs eens echt kan zien.

Sjoerd Oldenhof
Door

Sjoerd Oldenhof

op 26 Apr 2019

Nice podcast met Mark, Thijs! En ja, ik vind het altijd mooi dat mijn verhaal van consultant tot Biologische Hout-Shiitake kweker gebruikt wordt door Mark als voorbeeld “Zo kan het ook”!

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.