INTENS 142: Een handige tool om je dromen in te plannen - met Clen Verkleij

INTENS 142: Een handige tool om je dromen in te plannen - met Clen Verkleij

Je kent het wel. Je hebt dromen. Je hebt doelen. Je hebt misschien zelfs een visionboard. En als je een beetje ambitieus bent zijn dit nog grote dromen & doelen ook. Maar misschien zelfs zo groot dat je het overzicht niet ziet en geen idee hebt welke stappen je deze week kunt zetten om dichterbij te komen.

Daar komt nu verandering in! Clen Verkleij heeft de Purpuz Planner ontwikkeld. Dit is een coach en agenda in 1. Tijdens dit interview ontdek je de 9 stappen die jouw helpen om je dromen om te buigen naar acties voor deze week!

Behalve inspiratie opdoen in dit interview, kan je ook een PDF van de agenda gratis downloaden. En je kan zelfs voor € 10 (incl. BTW en verzendkosten) de agenda bestellen met actiecode INTENS100.

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Dyonne
Door

Dyonne

op 09 Jul 2019

Wat heerlijk om naar deze podcast te luisteren. De zoektocht is zo herkenbaar en het stappenplan ook. Wat mij betreft kunnen we niet genoeg bezig zijn met het mooier maken van de wereld door onszelf te zijn, te doen waar we intens van genieten en anderen te stimuleren dat ook te doen. En daarbij balans te vinden en te houden...ook best een dingetje voor mij. Maar mooi om de confrontatie met onszelf aan te gaan en in actie te komen. Alle verantwoordelijkheid te nemen voor geluk. Leef intens en heb het lef om intens te leven. Bedankt voor al je mooie gesprekken Thijs. Tot in het Beatrix op rij 1 :-) Smile

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.