INTENS 171: Monique van de Ven deelt haar lessen voor een rijker leven - LIVE!
17 februari 2020 

INTENS 171: Monique van de Ven deelt haar lessen voor een rijker leven - LIVE!

Een unicum! Voor het eerst een aflevering die voor live publiek is opgenomen. En wel op het hoofdkantoor van InsingerGilissen voor zo’n 250 toeschouwers. Deze opname hebben we gemaakt voor de ‘Lessen voor een Rijker Leven’ podcast. En omdat het zo’n mooie aflevering is geworden, deel ik ‘m bij deze met je.

In deze aflevering deelt Monique van de Ven haar lessen voor een rijker leven. Dit doet ze door het beantwoorden van mijn vragen en met een brief die ze aan haar jongere ik heeft geschreven. Hierin geeft ze zichzelf adviezen over het leven. Leuk detail: op de eerste rij zit Adriaan van Dis die zich af en toe met het interview bemoeit. Dat levert hilarische momenten op.

Als je deze aflevering tof vindt check dan ook de 6 anders afleveringen van deze podcastserie. De gasten liegen er niet om: Zarayda Groenhart, Glenn Helder, Adriaan van Dis, Frédérique Spigt, Wilco van Rooijen en Hedy d’Ancona. Allemaal delen ze hun lessen voor een rijker leven en lezen een brief voor aan hun jongere ik. Een super mooie podcastserie en een eer dat ik hiervan de host mocht zijn!

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:
–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk, zie onderstaand!


Ben je enthousiast? Via deze links kun je alle afleveringen van de ‘Lessen voor een Rijker Leven’ podcast beluisteren:
–> Spotify: spoti.fi/2HstYbY
–> iTunes: podcasts.apple.com/us/podcast/less…en/id1480666628
–> BNR: www.bnr.nl/brandstories/lessenvooreenrijkerleven

Patricia
Door

Patricia

op 17 Feb 2020

Wow wat een gave podcast weer.,met Monique vd Ven. Mooi verhaal heeft ze. Kunnen we allemaal wat van leren. Vooral de 4 kneepjes en de brief naar haar jonge ik maakte veel indruk op me. Ikyister elke week naar je als ik de hond uitlaat. En ik blijf ervan genieten, ervan leren en inspiratie opdoen

Sophia
Door

Sophia

op 28 Aug 2020

Moet zo'n innerlijk en uiterlijk verbouwde vrouw ......ver weg geraakt van haar natuurlijke zelf......allemaal voornamelijk voor geld, roem en aanzien....... nou in enig opzicht tot voorbeeld dienen? Wat mij betreft duidelijk : hoe het niet moet.

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.