INTENS 222: Een muzikale reis door het leven van Thijs - met 'de Podcastgast' Matthijs!
23 maart 2021 

INTENS 222: Een muzikale reis door het leven van Thijs - met 'de Podcastgast' Matthijs!

Welke liedjes hebben op jouw leven een grote indruk gemaakt?

Welkom bij een bijzondere aflevering. Een dubbel interview! Matthijs Kooiker is ‘De Podcastgast’. Hij heeft zichzelf dit jaar het doel gesteld om in 100 podcasts aanwezig te zijn. Ik interview hem kort over dit bizarre en ambitieuze doel.

Daarna draaien we de rollen om en interviewt Matthijs mij. En niet zomaar! Nee, want er staan al genoeg interviews met mij online 😅 Daarom heb ik Matthijs gevraagd om mij te interviewen aan de hand van liedjes die op mijn leven een grote indruk hebben gemaakt.

Alles komt voorbij, van mijn puberteit, tot Tony Robbins en van liefde tot rouw. Ik denk leuk om naar te luisteren. En tegelijkertijd om bij jezelf na te gaan welke liedjes op jouw leven een grote indruk hebben gemaakt.

Laat me op Instagram (@ThijsLindhout) weten wat je van deze aflevering vind. Zeker omdat het anders is dan normaal. Waardeer ik enorm. Thanx!

Wil je in contact komen met Matthijs ‘de Podcastgast’ Kooiker? Ga dan naar: depodcastgast.nl

Luisteren via iTunes of Spotify:

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.