INTENS 199: Giel en Thijs over verbinding
20 oktober 2020 

INTENS 199: Giel en Thijs over verbinding

Afgelopen zaterdag heb ik een intiem gesprek opgenomen samen met Giel Beelen. Eigenlijk zijn de rollen omgedraaid. Giel interviewt mij over mijn nieuwe show, het thema verbinding, het overlijden van mijn moeder, het vinden van nieuwe liefde in m’n leven en het voelen en overwinnen van angst.

Ik vind het een hele bijzondere aflevering geworden waarin zowel Giel als ik erg open zijn. Daarmee hopen we jou te inspireren, op wat voor manier dan ook. En vooral hoop ik dat je erg veel plezier ervaart tijdens het luisteren van deze aflevering.

Smaakt dit naar meer en ben je benieuwd naar de kersverse theatershow waar we het in dit interview over hebben? Check thijslindhout.nl

Speellijst:
17 oktober – Energiehuis – Dordrecht
24 oktober – Martiniplaza – Groningen
6 november – Parktheater – Eindhoven
11 november – Schouwburg Amphion – Doetinchem
14 november – Theater de Vest – Alkmaar
17 november – Theater de Purmaryn – Purmerend
21 november – Posthuis Theater – Heerenveen
27 november – De Goudse Schouwburg – Gouda
28 november – Schouwburg Amstelveen
1 december – Junushoff – Wageningen
3 december – Kunstlinie – Almere
12 december – Theater de Lievekamp – Oss
15 december – Zaantheater – Zaandam

Kijken via Youtube:

Luisteren via iTunes of Spotify:

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.