INTENS 207: Met Arie Boomsma bereik je je doelen
07 december 2020 

INTENS 207: Met Arie Boomsma bereik je je doelen

Ben je ambitieus en wil je graag je doelen bereiken? Dan is dit een interview voor jou! Arie Boomsma ken je wellicht als televisiepresentator maar vooral is hij ondernemer en in mijn ogen zelfs inspirator. Arie heeft een passie voor het inspireren van anderen om gezonder te leven en om je doelen te bereiken. In zijn nieuwste boek staan tientallen tips om dit te doen. Ik heb het boek inmiddels gelezen (als je me kent dan weet je hoe bijzonder dit is ;)) en ik ben mega enthousiast! Het is een goudmijn aan concrete tips die je helpen bij een leven met meer ritme, gedisciplineerder aan je doelen werken en uiteraard gezonder bewegen en eten.

Dit boek heet ‘Volhard’ en kun je vanaf nu overal bestellen. Dus ga dat doen 😉 Gelukkig hoef je niet op je brievenbus te wachten en kun je als luisteraar nu genieten van Arie’s beste inzichten in dit interview!

Liever het boek winnen? Ga naar thijslindhout.nl/arie/

Kijken via Youtube:

Luisteren via iTunes of Spotify:

activity tracker
Door

activity tracker

op 08 May 2021

Een activity tracker kan een handig hulpmiddel zijn bij afvallen. Hij helpt je bewust te worden van je dagelijkse beweging, slaap en voedingspatroon. Ook toont de activity tracker je progressie.Sommige activity trackers je leuke en lieve berichten kunnen sturen als jij een bepaald dagdoel hebt gehaald. Je krijgt bijvoorbeeld een “hoera!” op je beeldscherm te zien wanneer je een bepaalde hoeveelheid stappen hebt genomen die dag. Dit soort complimentjes krijgen zorgt ervoor dat jij je beter over jezelf gaat voelen.

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.