INTENS 217: Nooit meer twijfelen over je relatie - met Paulien Timmer
15 februari 2021 

INTENS 217: Nooit meer twijfelen over je relatie - met Paulien Timmer

Dit interview heb ik zo ontzettend naar uitgekeken! En wat heeft Paulien m’n verwachtingen overtroffen. Paulien positioneert zich als ‘twijfelcoach’. Met haar online programma coacht ze vrouwen die twijfelen over hun relatie. Ze beantwoordt vragen als: ‘Voel ik wel genoeg? Ben ik wel met de juiste persoon?’. Om je alvast een tipje van de sluier te geven: twijfel heeft zelden te maken met je partner. Waar komt het dan wel vandaan? En wat kun je er aan doen? Dat ontdek je in dit interview.

We hebben het over onderwerpen die ik mega interessant vind. Bijvoorbeeld verschillende hechtingsstijlen. Hoe de eerste jaren van je leven bepalend zijn voor hoe je voor de rest van je leven omgaat met liefde en relaties. Zo kan het door je hechtingsstijl zo zijn dat je het heel lastig vindt om je open te stellen en mensen dichtbij te laten, of dat je moeite hebt met geloven dat liefde er voor jou is.

Ook hebben we het over verlatingsangst en bindingsangst. In dit interview kom je er achter welke van deze twee je (meer) hebt, waar dit vandaan komt, hoe dit zich uit in je relatie en hoe je er mee om kunt gaan. Uiteindelijk ligt alle oplossing in zelfliefde. En zelfs daar geeft Paulien een concrete oefening voor.

Een interview om te smullen dus! En om heel veel over jezelf te leren.

Wil je direct weten waar je twijfel vandaan komt in je huidige relatie? Doe GRATIS de twijfelquiz op thijslindhout.nl/twijfel

Kijken via YouTube:

Luisteren via iTunes of Spotify:

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.