INTENS 218: Jay Francis (Tisjeboy Jay) over emoties toelaten, mediteren en de stemmetjes in je hoofd
22 februari 2021 

INTENS 218: Jay Francis (Tisjeboy Jay) over emoties toelaten, mediteren en de stemmetjes in je hoofd

Je kent Jay Francis waarschijnlijk als de grappenmaker en herrieschopper op social media onder de naam ‘Tisjeboy Jay’. In deze podcast maak je kennis met de persoon Jay Francis. En wat zit hij vol verrassingen!

Van te voren dacht ik dat het moeilijk ging worden om het NIET te hebben over corona, gezien Jay zich daar de laatste tijd veel over uitlaat. Ik wil het namelijk hebben over iemands persoonlijke verhaal. Dat ging gelukkig super makkelijk. En werd een veel inspirerender gesprek dan ik had verwacht.

Jay is een mooi voorbeeld van iemand die zijn schepen heeft verbrand en vol voor zijn droom en passie is gegaan. Dit is zeker niet makkelijk gegaan. Hij bleef in het begin thuis wonen en verdiende slechts 3.000 euro per jaar. Maar alles om zijn droom waar te maken.

Hoe dat is gelukt dat vertelt Jay in dit interview. En hij onthult de (mentale) training en voorbereiding die hij hiervoor heeft gedaan. Zo vertelt Jay over hoe hij dagelijks mediteert en hoe hij het negatieve dialoog in zijn hoofd aanpast naar positief. Zelden een gast geïnterviewd die dit zo helder en praktisch uitlegt.

Een dikke aanrader dus! Nu luisteren 🙂

Kijken via YouTube:

Luisteren via iTunes of Spotify:

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.