INTENS 226: Wat nu als het niet lukt? - Bas van der Putten
27 april 2021 

INTENS 226: Wat nu als het niet lukt? - Bas van der Putten

In deze podcast deelt niet alleen Bas, maar ook ik over mijn fuck-ups. Bas is oprichter van het bedrijf Go Lemon. Toen dit bedrijf, mede door corona, failliet ging deelde hij dit eerlijk op LinkedIn. Zijn boodschap: sommige projecten mislukken nu eenmaal, maar daar leer je van. Dat waren blijkbaar rake woorden. Want zijn bericht ontplofte en ging viraal.

Bas blijkt niet de enige te zijn waarbij dingen soms mislukken, haha. Dit maken we natuurlijk allemaal mee. Ondernemer of geen ondernemer. Dit hoort bij het leven. En al helemaal bij succes. Geen succes zonder falen. En daarom vind ik dit zo’n tof onderwerp en heb ik Bas uitgenodigd!

In dit interview ontdek je zijn hele verhaal. En tevens deel ik aan het einde van het gesprek ook een aantal fuck-ups uit mijn (ondernemers)leven. Soms zijn deze verhalen inspirerender dan succesverhalen. Dus je voelt na het luisteren van deze podcast sowieso beter over jezelf, haha!

Kijken via YouTube:

Luisteren via iTunes of Spotify:

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.