INTENS 221: Heel je kinddelen met Robert Bridgeman
15 maart 2021 

INTENS 221: Heel je kinddelen met Robert Bridgeman

Deze podcastaflevering kan je leven veranderen. Herken je dat? Dat je (of je partner) soms heel kinderachtig reageert? Dat je denkt: ‘Dit ben ik helemaal niet’? Grote kans dat je reageert vanuit een oude pijn of trauma. Je schiet als het ware in een ‘kinddeel’ van jezelf en reageert daarom ook op een manier waarop je op die leeftijd zou reageren.

In dit interview legt Robert Bridgemen kraakhelder uit hoe dit komt en wat je kunt doen om dit te helen. Sterker nog, Robert doet live in de uitzending een oefening met mij. Super spannend, want zo bloot heb ik me nog nooit gegeven in een podcastaflevering.

Na het helen van je kinddelen kun je vrijer, lichter en gelukkiger leven. Je leeft meer 100% jij! Je authentieke ik, in plaats van je getraumatiseerde ik. Het kan een lifechanger of zelfs lifesaver zijn om dit van jezelf te verkennen en te ontdekken. Daarom kan ik je 100% aanraden dit interview te luisteren.

Smaakt dit naar meer?

Speciaal voor jou als luisteraar biedt Robert zijn online workshop ‘Manifesteren vanuit je Hart’ aan met als gratis bonus de online workshop ‘Lichter Leven’.

Check hiervoor: thijslindhout.nl/robert

Kijken via YouTube:

Luisteren via iTunes of Spotify:

Farida ilahi
Door

Farida ilahi

op 09 Jul 2021

Ik wil graag de online training/cursus van Robert Bridgeman volgen wat in de podcast ter sprake was met een bonus van Thuis maar ik kan via de genoemde site niet inschrijven. Misschien kunt u mij hiermee helpen. Alvast dank en met vriendelijk groet, Farida

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.