INTENS 235 - Wat is jouw hechtingsstijl? - Paulien Timmer
27 juli 2021 

INTENS 235 - Wat is jouw hechtingsstijl? - Paulien Timmer

Deze aflevering kan je leven veranderen. Het ontmoeten van Paulien heeft in elk geval mijn leven veranderd. Je zou Paulien kunnen zien als expert in liefde en relaties. In deze aflevering zoomen we in op hechtingsstijlen. Het effect van je hechtingsstijl op je relatie en je leven is niet normaal.

Een veilige hechting of een onveilige hechting kan het verschil maken tussen een gelukkig en een ongelukkig leven. Helaas zijn zo’n 50% van de mensen onveilig gehecht. En daarom kan het zijn dat je met bepaalde dingen kampt in je leven en met name in je relatie (of juist het feit dat je er geen hebt), waar je nog nooit een verklaring voor hebt gevonden.

Wellicht heb je je nooit begrepen gevoeld op bepaalde gebieden. Of heb je jezelf of je eigen gedrag nooit begrepen. Misschien saboteer je je relatie? Misschien heb je moeite met jezelf openstellen? Misschien ben je liever alleen? Of klamp je je juist te veel vast aan je partner? In deze aflevering komen er antwoorden voor je. En er is goed nieuws: ook als je een onveilige hechting hebt kun je op latere leeftijd jezelf veilig hechten. Beluister daarom nu deze aflevering en start de heling.

Wanneer je diep geraakt bent en echt hiermee aan de slag wilt, dan staat er een waanzinnig online programma voor je klaar. Het programma ‘Diepe Heling’.

Check hiervoor deze link

Check ook deze pagina voor een gratis hechtingsstijlen quiz. Ontdek in een paar vragen welke hechtingsstijl jij hebt.

Luisteren via iTunes of Spotify:


Erika
Door

Erika

op 14 Aug 2021

Wat een prachtige verhelderende podcast. Ik heb zo moeten huilen door de herkenning op de gedesorganiseerde hechtingsstijl. Al was ik me ook al zo bewust. Nu met deze label komt er een enorme compassie naar mezelf vrij. Het enorme geworstel, zelf twijfel, twijfels over de relatie. Pfff bakken met energie lekt hier weg. Super dank en hoopvol om de ervaring van Paulien te horen. Ik wil ook een normaal persoon zijn haha 😅

Jan
Door

Jan

op 15 Apr 2023

Waar kan ik de (gebrekkig) besproken hechtingsstijlen Matrix vinden die op de website geplaatst zou worden ?

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.