INTENS 104: Wat doe jij deze kerst?
06 augustus 2018 

INTENS 104: Wat doe jij deze kerst?

Wat doe jij deze kerst? Oké misschien een hele flauwe vraag midden in de zomer. Maar wel met een serieuze boodschap. Want dit jaar is de jubileum editie van de kerstactie Rocking Up X-mas. Deze kerst verrassen we 500 gezinnen die het zwaar hebben met een luxe kerstpakket.

Want echt: count your blessings. Het is niet vanzelfsprekend dat je het ‘goed’ hebt. Het kan iedereen overkomen dat je in een (financieel) moeilijke situatie komt. Daarom zie ik het bijna als een plicht (beter gezegd als voorrecht) om anderen te helpen als je in die gelegenheid bent. Er is een overvloed aan manieren om dit te doen: met je tijd, geld, energie, aandacht, een goede tip, een glimlach, etc.

Dat is ook het grotere gedachtengoed van Rocking Up X-mas: doe wat meer voor elkaar. Het mooie van geven is dat er een win-win ontstaat. Het is fijn voor de gever en fijn voor de ontvanger. Als je dit interessant vindt dan is INTENS 104 zeker een aflevering die je leuk gaat vinden. Je ontdekt het verhaal achter het ontstaan van onze kerstactie. En hopelijk raak je geïnspireerd om zelf nóg meer voor de mensen in je omgeving te doen. Als je ons wilt helpen is dat natuurlijk geweldig! 😍🙏🏻

Belangrijke links: 

–> Meer info over Rocking Up X-mas Kerstshow & sponsordeals

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via onderstaande SoundCloud player. Super makkelijk!

Elke dag humor en inspiratie op je telefoon? Volg Thijs Lindhout op Instagram.

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.