EINDELIJK! Alle inzichten uit deze podcast op een rij
03 juni 2020 

EINDELIJK! Alle inzichten uit deze podcast op een rij

Na tientallen seminars, 180 interviews en ontelbaar veel fuck-ups en successen in m’n eigen leven is het me eindelijk gelukt. Al mijn beste inzichten, tips en oefeningen samengevat in een boek!

Dit boek is jouw bijbel naar persoonlijke groei. Dat durf ik te stellen omdat dit boek GEEN stappenplan naar geluk is. Het begeleidt jou bij jouw persoonlijke zoektocht naar geluk. Zodat je jouw persoonlijke geluksformule kunt ontdekken. Hoe cool is dat!?

Bestel het boek nu.

Als je vóór 9 juni bestelt geniet je van je gelukspakket t.w.v. € 47 cadeau. Mail je bestelbewijs naar boek@fuckgeluk.nl en ontvang deze bonussen direct in je inbox! Je kunt dan al meteen beginnen met het lezen van een bonus hoofdstuk.

Dus trakteer jezelf op dit toffe boek.

Je helpt mij hiermee ook nog eens om hoog in de charts te komen. En dat is top want ik ben er van overtuigd dat heel veel mensen heel veel aan dit boek zullen hebben. Als we allemaal wat meer happy met onszelf zijn is de wereld een betere plek. Dus laten we samen de positiviteit van dit boek verspreiden!!

PS. Wil je 100 of meer boeken voor bijvoorbeeld je klanten of je hele bedrijf? Mail me dan op thijs@dethijsshow.nl. Je krijgt er dan gratis een lezing bij!

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:
–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk, zie onderstaand!

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.