INTENS 181: Froukje de Both over haar fuck-ups en lessen in de liefde
04 mei 2020 

INTENS 181: Froukje de Both over haar fuck-ups en lessen in de liefde

Dit gesprek krijgt al snel een onverwachte en bizar leuke wending. We hebben het niet over de successen van Froukje, over haar carrièrepad of over TV en radio… we hebben het over LIEFDE! Froukje en ik zijn allebei bewonderaars van Jan Geurtz en proberen zelf met vallen en opstaan zijn wijsheden en lessen in de praktijk te brengen. Voordat ik mijn bekende eerste vraag kan stellen ontstaat een heel open gesprek waarin Froukje haar fuck-ups en lessen uit haar liefdesrelaties deelt.

Als je bewust bezig bent met liefde, spiritualiteit of zelfontwikkeling dan weet je dat je je geluk en liefde niet uit de ander kan halen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk. Dit weten en dit toepassen of zelfs voelen zijn hele verschillende dingen. Froukje deelt eerlijk over haar proces hierin. Zo vertelt ze hoe ze nu veel minder afhankelijk is van haar partner en meer de liefde en erkenning uit zichzelf haalt.

Oké dit klinkt misschien heel diep en zwaar… Maar het is een super leuk gesprek. Er ontstaat een onwijze klik tussen Froukje en mij en het is leuk om onderdeel van dit gesprek te zijn. Ga deze afleveringen meteen checken: episode INTENS 181 van de 100% Inspiratie Podcast.

Voor premium leden doet Froukje er nog een schepje bovenop en deelt ze een masterclass in het vinden van je passie! Onder bezielende leiding van mij komt hier een drie-stappen-model uit rollen. Geloof me, dit wil je checken! Wil je toegang tot dit bonus materiaal? Word dan premium lid.

Hiermee trakteer je jezelf op super waardevolle extra’s en steun je mij in het blijven hosten van deze podcast! Check het hier.

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:
–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk, zie onderstaand!

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.