INTENS 179: Leer flexibel ondernemen van 22 lentes jonge Larissa Berrenchina
20 april 2020 

INTENS 179: Leer flexibel ondernemen van 22 lentes jonge Larissa Berrenchina

In deze bijzondere tijden wordt je uitgedaagd als ondernemer. Hoe pas je jezelf aan? Hoe pas je je business model aan? Hoe ben flexibel genoeg om te overleven in elke omstandigheid? Larissa Berrenchina is 22 lentes jong en succesvol ondernemer. Haar mindset en actiegerichtheid is zo ontzettend sterk, dat ik zeker weet dat je dit interview inspirerend gaat vinden.

Larissa heeft 2,5 jaar een e-commercebedrijf gehad. Dat was succesvol, maar ze kreeg er geen energie meer van. Dan maar een nieuw bedrijf starten. Inmiddels is Larissa oprichter van Social Selling Services. Hiermee begeleid ze bedrijven met het doen van ‘social selling’. Denk hierbij aan content marketing en social media advertenties. Larissa begrijpt de wetten van social media vrij goed, getuige de 93k volgers op haar eigen Instagram pagina!

Ik wil je vragen om dit interview te luisteren en je te focussen op de bevlogenheid en onbevangen mindset van Larissa. Ze demonstreert met haar antwoorden wat mij betreft precies waar ondermen om draait: DOEN!! En dat is een advies wat we keihard nodig hebben in deze tijd. Durf te doen, durf te experimenteren. Zolang je maar in actie komt! Begin daar nu meer door deze episode te luisteren 😉 Check aflevering INTENS 179 van de 100% Inspiratie Podcast.

Voor premium leden doet Larissa nog een masterclass in het bouwen van een waardevol Instagram profiel. Hiervoor pakt ze mijn profiel als voorbeeld en ik word compleet geroast! Wil je toegang tot dit bonus materiaal? Word dan premium lid.

Hiermee trakteer je jezelf op super waardevolle extra’s en steun je mij in het blijven hosten van deze podcast! Check het hier.

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:
–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk, zie onderstaand!

 

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.