INTENS 180: Dennis van der Geest over loskomen van zijn vader
27 april 2020 

INTENS 180: Dennis van der Geest over loskomen van zijn vader

Dit is een interview waar ik al jaren naar uitkijk!! Dennis vind ik mega inspirerend zowel op het gebied van succes als op het gebied van mindset. Als we het hebben over succes dan is Dennis natuurlijk wereldkampioen judo geweest (in 2005). En als we het hebben over mindset dan vind ik het heel krachtig hoe Dennis na zijn topsportcarrière zijn focus verlegt heeft en zijn geluk haalt uit andere dingen. Dat is zakelijk onder meer optreden als DJ en het presenteren van TV programma’s. En privé is dat zijn gezin.

Ik kijk er mega naar uit om dit gesprek en de inzichten van Dennis met je te delen. We hebben het over topsport, muziek, opvoeding en het loskomen van je vader. Dit laatste is iets waar we allemaal mee te maken hebben in ons leven en waar Dennis heel bewust mee bezig is. Hij heeft er zelfs een boek over geschreven. Ik vind het super bijzonder hoe open Dennis praat in dit interview en daarom weet ik zeker dat het bij jou gaat resoneren.

Ben je klaar voor een uur inspiratie voorgeschoteld op een super leuke, luchtige manier? Dan staat er een heerlijk interview voor je klaar. Check aflevering INTENS 180 van de 100% Inspiratie Podcast!

Voor premium leden gaat Dennis nog uitgebreid in op hoe hij omgaat met deze quarantaine periode. Dennis is er eerlijk over dat hij het er moeilijk mee heeft. En Dennis deelt welke levenslessen hij uit judo heeft gehaald. Dit zijn super waardevolle lessen die ook jou kunnen helpen bij gelukkiger leven. Wil je toegang tot dit bonus materiaal? Word dan premium lid.

Hiermee trakteer je jezelf op super waardevolle extra’s en steun je mij in het blijven hosten van deze podcast! Check het hier.

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:
–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk, zie onderstaand!

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.