INTENS 182: Een masterclass in ondernemerschap met Ruud Hendriks
18 mei 2020 

INTENS 182: Een masterclass in ondernemerschap met Ruud Hendriks

Ruud Hendriks is topondernemer. Zijn ondernemersleven kent hoge pieken en diepe dalen. In deze podcast aflevering vertelt hij hier uitgebreid over. Van een fiasco met ‘Sport 7’ wat in 4 maanden tijd 200 miljoen (!!) heeft gekost. Tot aan minstens zo grote successen. Zo stond hij aan de wieg van RTL Nederland, Sky Radio en Radio 10.

Dit levert een goudmijn aan ondernemers inzichten op: “Je moet bereid zijn om geld te verliezen om te kunnen slagen. Falen hoort bij ondernemen. Daar moet je bereid toe zijn. Mocht dat je overkomen wil dat niet zeggen dat je een slechte ondernemer bent. Mits je maar leert van de fouten die hebt gemaakt.”.

Ook hebben we het over lifestyle. Hoe komt het dat zo veel ondernemers niet in balans leven? Is geld verdienen de primaire drijfveer van een ondernemer? En als dat niet meer hoeft, waar doe je het dan voor? Ruud geeft antwoord op deze vragen en dat levert interessante inzichten op. Als je ondernemer bent is dit interview een must om te luisteren! Check aflevering INTENS 182 van de 100% Inspiratie Podcast.

Voor premium leden onthult Ruud wat de drie essentiële ingrediënten zijn van een succesvolle start-up. Dit kan je heel veel pijn besparen als je dit in de praktijk brengt. Wil je toegang tot dit bonus materiaal? Word dan premium lid.

Hiermee trakteer je jezelf op super waardevolle extra’s en steun je mij in het blijven hosten van deze podcast! Check het hier.

 

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:
–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Inspiratie’);
–> Via Spotify, super makkelijk, zie onderstaand!

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.