INTENS 211: Twee gasten die praten over hun gevoelens - Tonny Loorbach
05 januari 2021 

INTENS 211: Twee gasten die praten over hun gevoelens - Tonny Loorbach

De titel van deze podcast is precies wat het is. Je kent Tonny wellicht als oprichter van IMU of als goeroe in online marketing. Dat is niet waar het in deze aflevering over gaan hebben! We hebben over onze kwetsbare kant als ondernemer, persoon in de schijnwerpers en welke onzekerheden daar soms bij komen kijken.

Het is altijd lekker om te horen als andere mensen ook problemen hebben dus wat dat betreft is dit een topaflevering. Je voelt je vast beter over jezelf na het luistern van dit gesprek 😂 Gelukkig zit er ook zeker inspiratie in. Over de rol van geld in je leven, hoe je gevoelens kunt toelaten en hoe om te gaan met thema’s als overprikkeling en burn-out. De moeite waard om te luisteren dus!

Tot slot! Wil je wel aan de slag met online marketing? Dan staat de meest bizarre en waardevolle deal EVER voor je klaar. Namelijk een complete online marketing cursus t.w.v. € 197 voor € 10!! Dat hoor je goed, een tientje! Deze actie is alleen voor jou als luisteraar van deze podcast. Maak er dus misbruik van.
Claim deze deal hier

Kijken via YouTube:

Luisteren via iTunes of Spotify:

Reactie plaatsen

100% Inspiratie categorieën

Ontdek de 5 geheimen die je moet weten om je eigen Podcast te starten en succesvol te maken in mijn gratis eBook.